ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Πειραιώτες τον παραχωρούν...

Τελευταίο χαρτί για Κωστή...

24sports team

info@24sports.com.cy

Από χθες το βράδυ οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας (δες εδώ) έφεραν τις δύο ομάδες, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ να κάνουν δυνατό μπάσιμο στην περίπτωση του Κωστή, αποκτώντας τον έτσι ως δανεικό από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Περαιτέρω πληροφορίες που καταφέραμε να πάρουμε από Αθήνα μεριά, αναφέρουν ότι όντως οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να τον παραχωρήσουν για ένα χρόνο δανεικό, νοουμένου ότι η ομάδα που θα τον βάλει στις τάξεις της θ’ αναλάβει τις απολαβές του 19χρονου διεθνή.

Το ποσό εξ όσων έχουμε μάθει δεν ξεπερνά τις 150 χιλιάδες συνεπώς ΑΠΟΕΛ ή Ανόρθωση θα πρέπει να διοχετεύσουν από τα ταμεία του ένα τέτοιο ποσό εάν και εφόσον επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

Αγωνιστικά ή θεωρητικά ο 19χρονος άσος, ταιριάζει στο πλάνο και των δύο ομάδων αφού ο δε ΑΠΟΕΛ εν τη απουσία του Γιένσεν φάνηκε η ανάγκη για ένα παίκτη box to box, ιδιαίτερα δε όταν δεν λαμβάνει θέση στη λίστα των ξένων-κοινοτικών, η δε Ανόρθωση δημιουργικό χαφ στις τάξεις της δεν διαθέτει πέραν του Μίκα τιον οποίο όμως ακόμη δεν έχουμε δει.

Σήμερα μέχρι τις 12 το βράδυ οπότε και λήγει η μεταγραφική περίοδος για το νησί μας, θα διαφανεί οριστικά εάν και εφόσον ο κύπριος θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί ή που θα κάνει το «αγροτικό» του σε κάποια από τις ομάδες της Ελλάδας.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X