ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλειωσε οριστικά για Κύπρο;

Δεν αποκλείεται να επανέλθει το όνομα του Άλεφ στο προσκήνιο

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε νωρίτερα (δες ΕΔΩ) την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τέσσερις ποδοσφαιριστές, μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Άλεφ.

Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου από την Μπράγκα έχει ολοκληρωθεί και πλέον ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην πορτογαλική ομάδα καθώς ο ΑΠΟΕΛ δεν ενεργοποίησε το option αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλεφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2021. Σε περίπτωση που ο πορτογαλικός σύλλογος δεν κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του τότε θα έχει μπροστά του δυο συγκεκριμένες επιλογές.

Η πρώτη επιλογή της Μπράγκα είναι να βάλει πωλητήριο στον παίκτη το καλοκαίρι και να συμβιβαστεί με τις όποιες προτάσεις προκύψουν για την παραχώρηση του. Η δεύτερη επιλογή είναι να επεκτείνει της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή και να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό σε κάποια ομάδα.

Εφόσον προχωρήσει η Μπράγκα στη δεύτερη επιλογή τότε δεν αποκλείεται να προκύψει «ζεστό» ενδιαφέρον και από την Κύπρο για τον ποδοσφαιριστή, όχι μόνο από τον ΑΠΟΕΛ αλλά ενδεχομένως και από άλλους ευρωπαίους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X