ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τα λεφτά αυτά δεν θα κάνουν τη διαφορά στο ΑΠΟΕΛ, αλλά στο σωματείο 'Αγάπης'»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ για το fun day που τα χρήματα θα πάνε για καλό σκοπό

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Αθλητισμός και Πολιτισμός» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος για το αυριανό fun day του ΑΠΟΕΛ, στο οποίο τα λεφτά που θα μαζευτούν θα δοθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα στα παιδιά του σωματείου «Αγάπης».

Τα κυριότερα σημεία:

Για την εκδήλωση του fun day του ΑΠΟΕΛ: «Ξεκινώντας από το fun day, αυτή η εκδήλωση έχει χαθεί από τον καιρό του κορονοϊού και είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε, μας έχει λείψει αυτή η εκδήλωση γιατί κυρίως αναφέρεται σε παιδιά. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν να δουν το προπονητικό κέντρο και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Θα είναι όλοι εκεί και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση, όμως έχει να κάνει και από την παιδία μας. Στην Κύπρο ένα μεγάλο ποσοστό αρκετοί οπαδοί είναι οπαδοί των επιτυχιών. Το fun day δίνει την ευκαιρία να χαρούν τα παιδιά από τις 11:00 μέχρι τις 15:00. Φυσικά είναι ευκαιρία για όλο τον κόσμο να έρθει να συνομιλήσει με τους παίκτες, τον προπονητή, να δει το προπονητικό κέντρο, γενικότερα θα υπάρχουν αρκετά πράγματα. Θα υπάρχουν και παιχνίδια, φουσκωτά και διάφορες δραστηριότητες, αλλά και φαγητά, ποτά κλπ».

Για την αλλαγή της ονομασίας του προπονητικού κέντρου: «Κάθε ομάδα ψάχνει να βρει οικονομικούς πόρους και να εκμεταλλευτεί το κάθε τι. Η ονομασία του προπονητικού κέντρου προσφέρει ένα μεγάλο έσοδο στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και η εταιρεία διαφημίζεται αρκετά καλά».

Για τα έσοδα της εκδήλωσης που θα πάνε να βοηθήσουν παιδιά και συγκεκριμένα το σωματείο «Αγάπη»: «Θα δώσουμε τα έσοδα στο σωματείο αυτό. Θέλω να πω κάτι, εμείς διοργανώνουμε αυτό το FunDay για να περάσει ωραία με την ομάδα. Όμως η ομάδα είναι παντού, το ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε και έχει ένα κοινωνικό έργο και θέλει να προσφέρει στην κοινωνία. Το ΑΠΟΕΛ έχει υποχρέωση και είναι ένα κύτταρο μέσα στην κοινωνία. Δεν θα έκανε την ελάχιστη διαφορά αν βάζαμε αυτά τα λεφτά στην ομάδα, αλλά θα κάνει μεγάλη διαφορά να τα δώσουμε στο σωματείο «Αγάπη». Το κάνουμε με μεγάλη χαρά και περηφάνια. Θα έχουμε και κάποια προϊόντα με το σωματείο «Αγάπης» κοινά και φαγητά, ποτά και άλλα. Όλα αυτά τα λεφτά θα πάνε στο σωματείο «Αγάπης». Είναι μεγάλη χαρά μας».

Στη συνέχεια στην εκπομπή έκανε την παρέμβαση της και η πρόεδρος του σωματείου «Αγάπης», Σοφία Καλλή Καρδαμίλα.

Τι ανέφερε:

«Νιώθουμε πολύ περήφανοι, που το σωματείο μας ανοίγει τον δρόμο μετά την αποχή που είχαμε με την πανδημία. Θέλω εκ μέρους του σωματείου να ευχαριστήσω το ΣΠΟΡ FM 95 και τον κ. Σάββα Κοσιάρη. Ευχαριστούμε το ΑΠΟΕΛ και θέλω να αναφερθώ στο σημείο που είπε ο Νεκτάριος ότι θα βοηθήσει το σωματείο η εκδήλωση, πράγματι θα ανοίξει δρόμους για νέες εμπειρίες και πραγματοποίηση ονείρων των παιδιών μας».

Ακούσε όλη τη συζήτηση στο πιο κάτω ηχητικό:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση