ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Το συγκινητικό μήνυμα του Ουζόχο

Για τους νεκρούς στις διαδηλώσεις στη Νιγηρία

Το δικό του μήνυμα ήθελε να στείλει ο Φράνσις Ουζόχο για τις διαδηλώσεις που γίνονται στην Νιγηρία, όπου είχαν τραγικό θάνατο κάποιοι διαδηλωτές, καθώς κτυπήθηκαν από σφαίρες των δυνάμεων ασφαλείας.

Να σημειώσουμε ότι οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί ειρηνικά για να διαμαρτυρηθούν κατά της αστυνομικής βαρβαρότητας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην χώρα, αψηφώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλαν οι Αρχές

Το μήνυμα του Ουζόχο:

«Για πρώτη φορά στην ζωή μου δεν θέλω να αποκαλούμε Νιγηριανός. Γενοκτονία στην πατρίδα μου. Δεν το έζησα αλλά άκουγα τις κραυγές τους μέσα στο κεφάλι μου.

Γιατί Νιγηρία σκοτώνεις τους δικούς σου ανθρώπους. Μας απογοήτευσες και τώρα μας σκοτώνεις επειδή τολμήσαμε να ρωτήσουμε για τα δικαιώματα μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Αυτοκαταστροφικός

ΑΠΟΕΛ: Αυτοκαταστροφικός

Δεν κατάφερε να προστατεύσει τον ίδιο του τον κόπο και… εν τέλει έχασε ένα παιχνίδι που είχε ήδη κερδίσει
Γιάννης Θεοδωρίδης
 |  ΑΠΟΕΛ