ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στο τραπέζι η αποχή των ποδοσφαιριστών

Δεν αποκλείεται να παρθούν δραστικά μέτρα από τον ΠΑΣΠ

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές, με τους εξυπνόβλακες να κλέβουν την παράσταση για άλλη μια φορά. Ο αγώνας κυπέλλου στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο επίλογος γράφτηκε με τη μεταφορά του Γιώργου Παπαγεωργίου στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ο οποίος είχε σωριαστεί στο έδαφος μετά από κροτίδα που είχε πέσει στο χώρο που πραγματοποιούσε προθέρμανση.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αγανακτισμένοι καθώς τα φαινόμενα βίας εναντίον τους είναι συνεχόμενα, με τη σωματική τους ακεραιότητα να τίθεται σε κίνδυνο την ώρα που εργάζονται.

Πλέον, στο τραπέζι μπαίνει μοιραία και το μέτρο της αποχής των ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα μέχρις ότου δοθούν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλειά τους. «Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, θα συζητηθεί η λήψη δυναμικών μέτρων, μη αποκλειομένου και του ενδεχομένου της αποχής», είχε σημειωθεί σε πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΑΣΠ.

Για το μέτρο της αποχής είχε αναφερθεί ο Σπύρος Νεοφυτίδης (δες ΕΔΩ) μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 την περασμένη Τετάρτη. «Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι έκνομες πράξεις έχουν γίνει κανόνας. Τα μέλη το ξεκαθάρισαν, κανένας παίκτης δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο εάν δεν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια του. Θα μπαίνουν κάθε Σάββατο να ρισκάρουν τη ζωή τους ή θα απέχουν. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία, θα θρηνήσουμε θύματα όπως στην Ελλάδα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση