ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στην Καταλονία θα έταζε... Ιβάν

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ στην επόμενη μέρα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η ανακοίνωση του Θεόδωρου Κυριακίδη με την οποία γνωστοποίησε πως θα κατεβάσει συνδυασμό έρχεται να δώσει φως στο θολό τοπίο 20 μέρες πριν την Γενική Συνέλευση της 23ης Μαρτίου.

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του έψαχνε εδώ και καιρό το οικονομικό κομμάτι για να καταλήξει στην απόφαση του και έστω και αν υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά και εκκρεμεί για την ώρα η παρουσίαση των οικονομικών από τον ελεγκτικό οίκο (θα γίνει στη Γενική Συνέλευση αυτό) βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Στην ανακοίνωση του σημειώνει πως ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει και τονίζει την ανάγκη να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση.

Αν δε, είμασταν στην Καταλονία η συζήτηση θα έμπαινε σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Ο Κυριακίδης θα έταζε μάλλον Ιβάν με τον οποίο πέραν από την άψογη συνεργασία που είχαν, τους συνδέει και μια στενή φιλία χρόνων. Πως ο Λαπόρτα που διεκδικεί την Προεδρία της Μπαρτσελόνα σημειώνει πως μόνο με αυτό η Μπάρτσα θα έχει Μέσι, κάπως έτσι και με τον Κυριακίδη θα έβγαινε το χαρτί...Ιβαν. Όμως στην Κύπρο είμαστε και αυτό μάλλον προσγειώνει απότομα.

Στο δια ταύτα όμως και στο ερώτημα ποιος είναι ο Θεόδωρος Κυριακίδης, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ειπωθεί είναι πως μόνο άγνωστος στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ δεν είναι. Υπήρξε σημαντικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας επί Φοίβου Ερωτοκρίτου όντας εκ των αντιπροέδρων, ενώ κατείχε και τη θέση του Αρχηγού του Ποδοσφαιρικού Τμήματος. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας προγραμματισμού και μαζί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεργάστηκαν επί σειρά ετών δημιουργώντας την ομάδα που μεγαλούργησε στην Ευρώπη.

Ακόμη όμως και με τα πιο πάνω, πρέπει να σημειώσουμε πως κρατούσε χαμηλούς τόνους και θεωρούσε πως η ουσία είναι όλα τα λεφτά και όχι τα μεγάλα λόγια. Γι' αυτό και είχε μια άψογη συνεργασία με τον Ιβάν και τον Φοίβο. Παράλληλα η σχέση του με τους παίκτες ήταν πολύ καλή. Λειτουργούσε ως ο συνδετικός κρίκος διοίκησης - προπονητή - παικτών και φρόντιζε να κυλούν όλα ομαλά, κάτι που έβγαινε εξάλλου και στο γήπεδο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που το όνομα του συνδέθηκε με τον ΑΠΟΕΛ και ο οποίος με την ανακοίνωση του δείχνει έτοιμος να επιστρέψει για να αναλάβει την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μας μπέρδεψαν...

Μας μπέρδεψαν...

Τιμούρ και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ