ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σκληρό πέναλτι... ο διαιτητής δεν είχε τα ίδια κριτήρια στην επόμενη φάση»

Τι ανέφερε ο βοηθός του Σα Πίντο

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός του Σα Πίντο μετά το τέλος του ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Νομίζω το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ελέγξαμε τις δυνάμεις τους αντιπάλου μας ο οποίος είναι πολύ επικίνδυνος στον ανοιχτό χώρο και την αντεπίθεση. Στο δεύτερο είχαμε λίγο διαφορετική προσέγγιση και προσπαθήσαμε να είμαστε πιο απαιτητικοί. Δεχθήκαμε το πέναλτι που πιστεύω ήταν λίγο σκληρό καθώς έπαιξαν ο ένας πάνω στον άλλο, ήταν μια σύγκρουση εκεί, δεν ξέρω όμως γιατί δεν είχε τα ίδια κριτήρια ο διαιτητής όταν μετά σε ένα κόρνερ ο Κρέσπο σπρώχτηκε ξεκάθαρα και δεν έκρινε εκεί πως ήταν πέναλτι. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα που παίζει και Ευρώπη αλλά σήμερα ήμασταν καλύτεροι».

Για το αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση επιθετικά: «Όταν δεν σκοράρεις πάντα ψάχνεις το πρόβλημα και το βάρος πάντα πάει στους επιθετικούς. Ο Τομανέ έπαιξε μετά από καιρό στην ενδεκάδα και τα πήγε καλά. Ο Γουίλσον μετά από καιρό επανήλθε, ενώ ο Κβίλι είχε μόλις μια προπόνηση και τον βάλαμε μέσα κυρίως για να εκμεταλλευτούμε το ύψος του. Δυστυχώς οι πολλές καθυστερήσεις και το γεγονός πως το παιχνίδι σταματούσε συνεχώς δεν μας βοήθησε. Σέβομαι την άποψη πως η ομάδα θέλει ενίσχυση όμως κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι και μας έλειψε η τελική. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Γαβριήλ που είναι διαφορετικό το προφίλ του. Πάντως και οι τρεις επιθετικοί είχαν τραυματισμούς που δεν είναι εύκολο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Για τον Ντβάλι και τον Δώνη: «Περιμένουμε απ’ το ιατρικό επιτελείο να δώσει το πράσινο φως και νομίζω πως σύντομα θα τον έχουμε. Ο Δώνης συνεχώς βελτιώνεται όμως όταν έχεις ένα σοβαρό τραυματισμό κάποτε χρειάζεται χρόνος και σύντομα θα είναι έτοιμος στο 100% για να ξεκινήσει σε αγώνες ως βασικός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση