ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκαπούλλης για κόκκινη Γουίλερ: «Λανθασμένα δόθηκε φάουλ»

Τι ανέφερε για τις επίμαχες του Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ

Στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ήταν προσκεκλημένος ο Χριστάκης Σκαπούλλης που μεταξύ άλλων σχολίασε τις επίμαχες φάσεις του παιχνιδιού μεταξύ Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Γουίλερ δεν έπρεπε να αποβληθεί κι ενώ κόκκινη κάρτα μέσω δύο κίτρινων καρτών θα έπρεπε να δει ο Ψύχας.

Αναλυτικά:

Για το οφσάιντ που δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ μετά από απόκρουση παίκτη του Ολυμπιακού: «Ο αμυντικός παίκτης του Ολυμπιακού αποκρούει την μπάλα και ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ πάει νόμιμα την παίρνει, ο βοηθός με σύμφωνο τον διαιτητή δίνει οφσάιντ. Αν γίνει στο εξωτερικό τέτοια φάση ο διαιτητής θα έχει συνέπειες».

Για την αποβολή του Γουίλερ: «Εδώ ο διαιτητής ήταν πάρα πολύ κοντά, ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ έκανε καθαρή προσπάθεια να παίξει την μπάλα. Υπάρχει και πλάνο στο VAR καθαρό. Δεν έκανε καμία επιπρόσθετη ενέργεια για οποιοδήποτε φάουλ, λανθασμένα δόθηκε φάουλ χωρίς να γνωρίζει και τις συνέπες γιατί πιθανόν να καλείτο από το VAR -όπως κι έγινε- για να εξετάσει περίπτωση κόκκινης. Αν γινόταν φάουλ, υπήρχαν στοιχεία στα οποία θα στηριζόταν ένας διαιτητής για να αποφύγει την κόκκινη, χωρίς να λέω πως αν την έδινε θα ήταν σφάλμα».

Ο Σκαπούλλης ανέφερε επίσης πως ο Ψύχας θα έπρεπε να αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στη φάση του 43ου λεπτού, η πρώτη για το φάουλ του και η δεύτερη για την αντίδρασή του (κλώτσησε την μπάλα μακριά).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνος του

Μόνος του

Δεν δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον του ο Πορτογάλος
 |  HOT SPOT