ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σαχάρ, Αμπομά, Ακιντόλα και άλλοι δύο

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αναμένουν απαντήσεις στις προτάσεις που έχουν κάνει εδώ και μέρες

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και όλοι στον ΑΠΟΕΛ δίνουν τεράστια σημασία στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με παίκτες που να έχουν ουσιαστική συνεισφορά και θα ανεβάσουν κατά πολύ τα περσινά (πολύ φτωχά), ποσοστά στο σκοράρισμα στην «κακή και ανάποδη» περσινή σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Πρώτος στόχος για την επίθεση παραμένει ο Ισραηλινός Μπεν Σαχάρ ο οποίος έδωσε αρχικά θετική απάντηση αλλά στην συνέχεια ζήτησε μια (νέα) παράταση για ν’ απαντήσει οριστικά. Οι Ισραηλίτες δημοσιογράφοι εδώ και μέρες γράφουν για «τελειωμένη μεταγραφή» ωστόσο όσο ο παίκτης δεν απαντά στον ΑΠΟΕΛ, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Θα τον περιμένει για λίγο ακόμα…

Πάντως η δική μας εκτίμηση (αφού «φιλτράραμε» όλες τις σχετικές πληροφορίες), είναι ότι αν ο Μπεν Σαχάρ δεν απαντήσει αυτή την εβδομάδα, λογικά ο ΑΠΟΕΛ θα στραφεί σε άλλες λύσεις αφού τα χρονικά περιθώρια θ’ αρχίσουν να στενεύουν επικίνδυνα. Απλά υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς σε ένα μήνα θ’ αρχίσουν για τον Θρύλο οι επίσημες υποχρεώσεις για την περίοδο 2020- 2021.

«Σύμμαχος» του η Μπερ Σεβά!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο Ισραήλ, η ομάδα του Μπεν Σαχάρ, η Μπερ Σεβά, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού της, γι αυτό και ξεκάθαρα επιθυμεί την μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ ή σε άλλη ομάδα προκειμένου να «γλυτώσει» το πολύ ψηλό συμβόλαιο του.

Δύσκολο, αλλά ελπίζει για Αμπομά

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει πολύ στην αξία και την ποιότητα του Νανά Αμπομά και είναι διατεθειμένος να τον περιμένει ευελπιστώντας σε θετική απάντηση του. Ο Γκανέζος δεν έχει ακόμα ενώπιων του καλύτερη πρόταση, όμως θέλει να περιμένει για λίγο ακόμα. Εξακολουθεί η περίπτωση αυτή να είναι πολύ δύσκολη για τον ΑΠΟΕΛ και ειδικά με τα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία.

Κεντρικός αμυντικός και ανασταλτικός μέσος

Στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν ακόμα απαντήσεις από ένα κεντρικό αμυντικό και ένα αμυντικό χαφ («κόφτης»), στους οποίους επίσης εδώ και αρκετές ημέρες στάλθηκαν προτάσεις μετά από την αξιολόγηση που έτυχαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τριετές συμβόλαιο στον Ακιντόλα

Δρομολογήθηκαν εξελίξεις και στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν εντός της εβδομάδας απάντηση από τη Μίντιλαντ για τον Νατβίντ Ακιντόλα στον οποίο έγινε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X