ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σα Πίντο: «Τους είπα ότι έπρεπε να νικήσουμε ή να νικήσουμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά:

«Στο α’ ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι. Είδα από τους παίκτες μου αυτό που ζήτησα στα αποδυτήρια. Ήμασταν δραστικοί και όχι αντιδραστικοί. Ήμασταν σωστοί στις μονομαχίες, στις αποφάσεις και σε όλες τις καταστάσεις. Κάναμε ευκαιρίες, μπορεί να μην είχαμε πολλά σουτ αλλά είχαμε κόρνερ, καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, ήμασταν η ομάδα που κατεύθυνε το παιχνίδι.

Στο β’ ημίχρονο ξέραμε ότι ο Άρης έχει καλούς παίκτες και καλή ομάδα και θα ανέβει. Το ΑΠΟΕΛ και ο Άρης ξεχωρίζουν. Και οι άλλες τέσσερις που ακολουθούν είναι καλές, αλλά αυτές που ξεχωρίζουν. Άλλαξαν τακτική, πίεσαν ψηλά και ξέραμε ότι θα ήταν πιο δύσκολο για εμάς γιατί είμαστε η ομάδα με την λιγότερη ξεκούραση και τα περισσότερα παιχνίδια. Είπα στους παίκτες ότι σήμερα δεν έχουμε δικαιολογίες και δεν ξεκουραζόμαστε εκτός αν σφυρίξει ο διαιτητής. Τους είπα ότι έπρεπε να νικήσουμε ή να νικήσουμε. Βοηθήσαμε την ομάδα με τις αλλαγές και τελειώσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε. Πήραμε τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ισοβαθμούσαμε. Είμαι περήφανος, έγινε φανταστική δουλειά από τους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς για την υποστήριξη και τους οργανωμένους. Όλοι ξέρουν τη σημασία και την αφοσίωση. Πάντα τους θέλουμε δίπλα μας. Έγιναν πολλά πράγματα που ήταν εναντίον μας, όμως είμαστε δυνατοί και παλεύουμε για τον τίτλο. Είναι σημαντικό να έχεις περισσότερους βαθμούς αλλά δεν είναι καθοριστικό πως θα καταλήξει το πρωτάθλημα. Και πέρσι μπήκαμε με προβάδισμα αλλά δεν τα καταφέραμε»

Αν είναι ο Άρης ο βασικός ανταγωνιστής για το πρωτάθλημα: «Ο Άρης είναι ο βασικός ανταγωνιστής και οι άλλοι είναι εκεί. Πρέπει να μάθουμε από το περσινό πάθημα. Υπάρχει και ο αγώνας με την Δόξα και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτόν»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT