ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαστε έτοιμοι για πρωτάθλημα, το περσινό πάθημα να μας γίνει μάθημα»

Δηλώσεις από τον Πορτογάλο προπονητή

Δηλώσεις παραχώρησε ο Σα Πίντο μετά το τέλος του ματς με τη Δόξα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε από την αρχή να έχουμε υπομονή και να είμαστε ήρεμοι. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε καλυτέρα βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα».

«Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το περσινό πάθημα να μας γίνει μάθημα. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά».

Τι είπε στη Διάσκεψη Τύπου:

«Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα θα έπαιζε αμυντικά και θα ήταν καλά οργανωμένη. Θα περίμενε το δικό μας λάθος για να αντεπιτεθεί και μάλιστα σε ένα μικρό γήπεδο. Είπα στους παίκτες μου πως θα πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά κυρίως να είμαστε γρήγοροι στην οργάνωση με συγκεκριμένο πλάνο σε όλες τις γραμμές και να κάνουμε κάποιους συνδυασμούς από τα πλάγια αλλά το πιο σημαντικό ήταν να παίρνουμε τις σωστές τελικές αποφάσεις. Τους εξήγησα τον τρόπο που θέλαμε να παίξουμε και κυρίως τον τρόπο που θέλαμε να αναπτυχθούμε. Θέλαμε να κάνουμε και κάποια μακρινά σουτ γιατί ξέραμε πως δεν ήταν τόσο έμπειρος ο τερματοφύλακας, όμως για άλλη μια φορά ο μεγάλος μας αντίπαλος ξέραμε πως θα ήταν η κούραση, για αυτό ψάξαμε το γρήγορο γκολ. Προσπαθήσαμε να δώσουμε βάθος στην άμυνα μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τους χώρους δεν το καταφέραμε τουλάχιστον όπως το σχεδιάσαμε».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT