ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν καταλαβαίνω, είναι δική μου η ευθύνη... θέλω να ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά:

«Ήταν το χειρότερο μας φετινό παιχνίδι και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Πρέπει να αναλύσω όλο το παιχνίδι. Μετά από όσα περάσαμε δεν περίμενα αυτό το παιχνίδι. Είναι δική μου ευθύνη, οι επιλογές μου, η στρατηγική μου. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να κοιτάξω».

Γιατί χειρότερεψε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας: «Δεν ρωτήσατε το ίδιο μετά τη νίκη με την ΑΕΚ».

Για το ότι δεν ήταν καλή η ομάδα ούτε κόντρα στην ΑΕΚ: «Γιατί οι άλλες ομάδες τι κάνουν; Είναι δύσκολο για όλους. Συμφωνούμε ότι σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Είμαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα».

Για το περιστατικό με οπαδό στο τέλος: «Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα. Μετά το τέλος του αγώνα κάποιος μου είπε f%** off, του είπα τι είναι αυτό; Του είπα ότι ακόμη είμαστε πρώτοι, πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

Αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του: «Ο αντιπρόεδρος είπε ότι το μόνο που με ανησυχεί είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο. Αυτό δεν ισχύει. Εδώ και δύο μήνες έστειλα γράμμα, πάνω από δύο μήνες, αν είναι ικανοποιημένοι μαζί μου και θέλουν να συνεχίσουμε γιατί είναι σημαντικό να λύσουμε το ζήτημα και να ετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν, ήθελα να ξέρω τις προθέσεις τους. Πέρασαν δύο μήνες. Και χθες είδα τις δηλώσεις του αντιπροέδρου, έκλεισα το στόμα μου μέχρι τώρα και προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου. Όταν λένε πως δεν με ανησυχεί το συμβόλαιο, όχι, σαφώς με ανησυχεί και θέλω να ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση