ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρωτήσαμε το «chat gpt» για τη μάχη του τίτλου

Οι πιθανότητες που έδωσε σε Άρη-ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του τίτλου και η διαφοροποίηση σε σχέση με τους μπούκηδες

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Με μεγάλη ορμή μπήκε στη ζωή μας το «Chat GPT». Πρόκειται για μια νέα τεχνολογική εφαρμογή που ανήκει στην κατηγορία της «παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης» και κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, το «Chat GPT» αποτελεί την πρώτη εφαρμογή, η οποία είναι σε θέση να συγκεντρώνει, να επεξεργάζεται και να συνθέτει δεδομένα, δομώντας με τρόπο απολύτως πειστικό επιχειρήματα, αντιγράφοντας στην ουσία τον ανθρώπινο συλλογισμό.

Μπήκαμε στον πειρασμό και «κατεβάσαμε» την εφαρμογή για να ρωτήσουμε το «Chat GPT» τι πιθανότητες δίνει σε Άρη και ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του παραθέσαμε όλα τα δεδομένα και αυτό μας έδωσε την εξής απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το «Chat GPT» δίνει 70% πιθανότητες στον Άρη για την κατάκτηση του τίτλου και 30% στον ΑΠΟΕΛ. Εάν κάνουμε σύγκριση με τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, βλέπουμε κάποιες σημαντικές διαφορές. Για παράδειγμα, στην εταιρεία stoiximan.com.cy η απόδοση για κατάκτηση του τίτλου από τον Άρη βρίσκεται μόλις στο 1.03, απόδοση η οποία μεταφράζεται σε ποσοστό άνω του 90%.

Ως εκ τούτου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το «Chat GPT» δίνει περισσότερες πιθανότητες στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από ότι οι μπούκηδες.

Η υπόθεση τίτλος θα ξεκαθαρίσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο την ερχόμενη Κυριακή ή το μεθεπόμενο Σάββατο. Όσο αφορά το «Chat GPT», φαίνεται ότι έχει έρθει στη ζωή μας για να μείνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση