ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Προφανώς είμαστε οι μόνοι που αδικούνται, οι άλλοι αλλάζουν προσέγγιση κατά το δοκούν»

Όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προετοιμασία ενόψει Άρη και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε αρκετούς παίκτες εκτός. Θα στερηθούμε τον Ντανίλο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, είναι αμφίβολοι οι Νατέλ, Μάγκλιτσα και Νταουσβίλι και εκτός τους Βινίσιους, Ντε Βινσέντι και Σάντος. Αντιμετωπίζουμε τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία, που αποδεικνύει ότι κοιτάξει ψηλά. Θα είναι πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση, είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις τα πάντα για να φύγεις με το μοναδικό αποτέλεσμα που στοχεύεις, τη νίκη».

Για τη βελτίωση στην εικόνα της ομάδας: «Κάθε εβδομάδα θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι. Αν μεγαλώσουμε τις στιγμές που είχαμε καλή απόδοση, δεν υπάρχει πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο. Είτε αντιμετωπίζεις τη δεύτερη είτε την τελευταία ομάδα, υπάρχει πολύ ψηλός βαθμός δυσκολίας και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο».

Για την αστάθεια της ομάδας: «Οι τραυματισμοί είχαν επιπτώσεις. Το να καταφέρεις να αποκτήσεις ομοιογένεια είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να έχεις σταθερότητα στις επιλογές. Αυτό στερήθηκε από τους τραυματισμούς που ήρθαν από ατυχίες. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις και να συμβιβαστείς με τη μοίρα σου. Οι περισσότερες επιλογές είναι πάντα βοηθητικές».

Για την προπώληση ενόψει Τσιρείου: «Η στήριξη του κόσμου ισχύει σε κάθε εκτός έδρας αγώνα. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Άρη. Έχουμε αρκετά εισιτήρια στη διάθεσή μας και ενδείξεις ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο».

Για τη διαιτησία: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που κρατά μια σταθερότητα. Προφανώς πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που αδικείται, δεν εξηγείται αλλιώς ότι οι άλλες ομάδες αλλάζουν κατά το δοκούν την προσέγγισή τους. Σε μας έχουν συμβεί τα πάντα, αλλά κάθε αγωνιστική μας εκπλήσσει ακόμα περισσότερο. Η κάμερα αντίθετης λήψης στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει από την αρχή. Υπήρξε περίπτωση αλλαγής, ο διαιτητής δεν μας είπε ότι θα γίνει έλεγχος VAR, πραγματοποιήθηκε στο 1-0. Στη συνέχεια έδωσε το πέναλτι. Ζητήσαμε να αναιρεθεί αφού έγινε σε νεκρό χρόνο και μας αρνήθηκαν. Αυτό είναι καταστρατήγηση κανονισμών. Συζητάμε για καλούς VARίστες που έχουν 10 κάμερες στη διάθεσή τους για να παίρνουν αποφάσεις και πάλι δεν τα καταφέρνουν».

Για τον ορισμό Κύπριου VAR σε σημερινό παιχνίδι: «Δεν γνωρίζω ούτε κανείς άλλος στον ΑΠΟΕΛ γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση