ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πουρσαϊτίδης: «Είμαι ντροπιασμένος, δεν μπορεί αυτή η ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα από τον Εθνικό

Τη μεγάλη του απογοήτευση για την ήττα και την κακή εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν πετυχαίνεις δυο γκολ και δέχεσαι τρία από μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της, αυτό τα λέει όλα. Δυστυχώς κοπιάζουμε πάρα πολύ για να σκοράρουμε, από μικρές αποστάσεις βρίσουμε τα δοκάρια και αντιθέτως δεχόμαστε εύκολα γκολ. Ξέρω που ήρθα, έχω αντιληφθεί την κατάσταση. Έχουμε φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση και με λόγια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, χρειάζονται πράξεις. Είμαι απογοητευμένος, στεναχωρημένος, ντροπιασμένος αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να κερδίσομε το επόμενο παιχνίδι. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό με τις συνεχόμενες ήττες και πρέπει να σταματήσει».

Αν υπάρχει θέμα ποιότητας στην ομάδα: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Ο καθένας αυτά που βλέπει και αντιλαμβάνεται. Αυτά που θα πω θα τ' ακούσουν και οι ποδοσφαιριστές μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή είναι η ποιότητα τους. Αυτό δείχνουν αυτή τη στιγμή. Αυτοί είναι οι αρμόδιοι ν' αλλάξουν την εικόνα τους. Δεν φτάνουν οι λίγοι αλλά όλοι μαζί». 

Για τη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά δεν μπορεί αυτή η ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία. Τα αποτελέσματα μας έφτασαν εδώ, πρέπει να μαζέψουμε πόντους και να ξεφύγουμε από τα χαμηλά στρώματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η κατάσταση. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. »

Για τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι: «Κάποια από τα λάθη που κάναμε ήταν τραγικά. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε. Λέμε τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση