ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πωλήθηκε για 2,150,000 ευρώ ο Ζαμπάλα»

Υπογράφει στην ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις του Κόπα Λιπερταδόρες

Στην πατρίδα του επιστρέφει για να παίξει ποδόσφαιρο όπως όλα δείχνουν ο Φακούντο Ζαμπάλα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό η Ολίμπια Παραγουάης αποδέχθηκε την πρόταση της Ιντεπεντιέντε για να αγοράσει το 70 τοις εκατό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι 2,150,000 ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα ήταν πολλοί οι μνηστήρες για τον πρώην μπακ του ΑΠΟΕΛ, μεταξύ αυτών η Αλ Αίν στην οποία έπαιξε ως δανεικός για λίγο, ωστόσο όπως φαίνεται επιστρέφει στην Αργεντινή για να παίξει σε μια ιστορική ομάδα της χώρας.

Μεταξύ άλλων η Ιντεπεντιέντε μετρά 16 πρωταθλήματα και εφτά Κόπα Λιπερταδόρες, όντας μάλιστα και η πιο πετυχημένη ομάδα του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ στη Λατινική Αμερική!

Σημειώνεται πάντως πως τα τελευταία χρόνια μένει διαρκώς μακριά απ΄ τους τίτλους, αφού η τελευταία κατάκτηση ήρθε το 2017 και αφορούσε το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στοίχημα λοιπόν για τον Ζαμπάλα, αφού πέσουν οι υπογραφές, να τη βοηθήσει να επανέλθει σε πρωταγωνιστική πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση