ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλησιάζει «Αρχάγγελο» ο Ακιντόλα

Νέες εξελίξεις στο «ντέρμπι αιωνίων» γέρνουν την πλάστιγγα προς ΑΠΟΕΛ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας για την απόκτηση του 24χρονου Νταβίντ Ακιντόλα, πλησιάζει προς το τέλος του και με τα σημερινά δεδομένα, φαίνεται πως ο Νιγηριανός διεθνής πλησιάζει προς… «Αρχάγγελο».

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε προέκυψαν εξελίξεις που έφεραν την Μίντιλαντ πιο κοντά σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες (προς το παρών) πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρνουν τους Δανούς να έχουν συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για την παραχώρηση του Ακιντόλα χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμα μπει οι υπογραφές.

Πολύ δελεαστικές προτάσεις

Υπενθυμίζουμε ότι όπως γράψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας η πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων» προς τη Μίντιλαντ είναι πολύ δελεαστική και πλησιάζει τις 500 χιλιάδες ευρώ ενώ εξαιρετική για τα νέα δεδομένα στο Ποδόσφαιρο είναι και η πρόταση προς τον Ακιντόλα που προνοεί τριετές συμβόλαιο και απολαβές που πλησιάζουν τις 300 χιλιάδες ευρώ, ανάλογη δηλαδή της μεγάλης προοπτικής του 24χρονου διεθνή.

Αν ολοκληρωθεί θετικά για τους «γαλαζοκίτρινους» αυτή η μεταγραφική υπόθεση, θα είναι ότι καλύτερο στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να ξαναγίνει ο ΑΠΟΕΛ πανίσχυρος αφού ο Ακιντόλα στους δύο μήνες που αγωνίστηκε πρόλαβε και έδειξε μεγάλες αρετές και ποιότητα. Η εκρηκτικότητα αλλά και η ικανότητα του στις διεισδύσεις και το «ένας εναντίον ενός», δίνουν τρομερή ισχύ στην ομάδα που θα τον αποκτήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X