ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πίεση για ανανέωση

Του έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2023

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι καθοριστική για το μέλλον του Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ. Ο 23χρονος (γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1997), μεσοεπιθετικός είναι ότι καλύτερο διαθέτουν στο δυναμικό τους οι «γαλαζοκίτρινοι» οι οποίοι επενδύουν πολλά στην αξία του ταλαντούχου και ταχύτατου Ιορδανού.

Εδώ και καιρό η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έχει επικεντρωθεί σε μια προσπάθεια να πειστεί ο Τάμαρι να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο λήγει στο τέλος της ερχόμενης σεζόν. Μάθαμε ότι η διοίκηση πρότεινε στον Ιορδανό επέκταση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το Καλοκαίρι του 2023.

Προκειμένου να δελεαστεί ο 23χρονος άσος, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, του προσφέρει και οικονομικά κίνητρα αλλά και αγωνιστικά (αν το θέλει θα είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας).

Συνάντηση με Πετρίδη

Ακόμα και η χθεσινή (31/6), συνάντηση του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, σε χαλαρό κλίμα, εκτός Αρχαγγέλου, ίσως να δείχνει και την πρόθεση του διοικητικού ηγέτη των «γαλαζοκιτρίνων», να κλείσει με θετικό τρόπο, το συντομότερο δυνατόν το πολύ σημαντικό αυτό κεφάλαιο.


Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο ΑΠΟΕΛ προσεγγίστηκε από ομάδα του εξωτερικού η οποία επιθυμούσε την αγορά του Τάμαρι και στην επικοινωνία μπήκαν και νούμερα.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε την σημασία που έχει για τον ΑΠΟΕΛ να συμφωνήσει με τον «Ιορδανό μάγο» για επέκταση της συνεργασίας τους αφού σε διαφορετική περίπτωση ο Τάμαρι θα μπορεί από τον ερχόμενο Ιανουάριο να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, χωρίς ο ΑΠΟΕΛ να έχει το οποιοδήποτε όφελος.

Μια τέτοια, αρνητική εξέλιξη, θα ήταν ότι χειρότερο για τους «γαλαζοκίτρινους» οι οποίοι επένδυσαν πολλά στην αξία του 23χρονου άσου που ελπίζουν ότι μελλοντική πώληση του θα αποφέρει ποσό – ρεκόρ, στην ιστορία του Συλλόγου.

Από τις αρχές του χρόνου!

Αξίζει πάντως να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτες προσπάθειες για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Τάμαρι, είχαν αρχίσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Συμφώνησαν τότε να τα πουν ξανά μέσα στην Άνοιξη αλλά η πανδημία λειτούργησε αποτρεπτικά.

Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ, οικονομικά αλλά και αγωνιστικά αν καταφέρει να πείσει τον Ιορδανό παικταρά να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το Καλοκαίρι του 2023.

Στην περίπτωση όμως που δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες της διοίκησης Πετρίδη, θα αυξηθούν πολύ οι όποιες πιθανότητες αποχώρησης του Τάμαρι σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Στον ΑΠΟΕΛ πάντως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη στην πιο σημαντική «εκκρεμότητα» που υπάρχει σε αυτή την περίοδο η οποία όπως τονίσαμε έχεις και οικονομικές αλλά και μεγάλες αγωνιστικές προεκτάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X