ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετρίδης: «Θα παλέψουμε για το γήπεδο»

Η ομιλία του πρόεδρου του ΑΠΟΕΛ στην εκδήλωση του ομίλου παλαίμαχων

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρευρέθηκε στην ετήσια συνεστίαση του ομίλου Παλαιμάχων, ο οποία πραγματοποιήθηκε ανήμερα των 93ων γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ.

Η ομιλία που εκφώνησε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον όμιλο παλαίμαχων για τη σημερινή εκδήλωση αλλά και για τη θεσμοθέτηση της. Γιατί είναι σε τέτοιες συνευρέσεις που μας δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να θυμηθούμε καλές παλιές εποχής. Να συζητήσουμε για το παρόν αλλά και για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Είναι άλλωστε μια ιδιαίτερα μέρα σήμερα αφού ο ΑΠΟΕΛ κλείνει 93 χρόνια ζωής και χαίρομαι ιδιαίτερα που απόψε γιορτάζουμε όλοι μαζί, τόσο την ημέρα ίδρυσης της ομάδας μας όσο και τη ψεσινή νίκη. Ήταν μια σημαντική νίκη για όλους μας αφού θα μας δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι ιδιαίτερο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, επίτευγμα που μόνο ο ΑΠΟΕΛ έχει επιτύχει και προσπαθεί να το κάνει για 3η φορά στην ιστορία του.

Γνωρίζω πόσο πολύ αγαπάτε τον ΑΠΟΕΛ, άλλωστε αυτό δεν αποδεικνύεται μέσα από τα λόγια σας αλλά από τις πράξεις και την προσφορά σας. Για να βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή εδώ υπερήφανοι και να εκπροσωπούμε τη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, θα παρακαλούσα σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε κάθε στιγμή που η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη, οι παλαίμαχοι του ΑΠΟΕΛ να λειτουργούν σαν στήριγμα. Γνωρίζεται καλύτερα από τον καθένα πόσο δύσκολο είναι να πετυχαίνεις τόσο σημαντικά αποτελέσματα. Έχουμε μια ομάδα που από πλευράς επιτυχιών διανύει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της. Αντιλαμβάνεστε ότι ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και κάθε χρόνο το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο.

Για αυτό και χρειαζόμαστε τη δική σας βοήθεια. Ως διοίκηση οι σκέψεις μας και τα οράματα μας δεν θα σταματήσουν ποτέ να επιδιώκουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ και αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Το αποδείξαμε στο πρόσφατο παρελθόν με τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τον ακόμα μεγαλύτερο στόχο που είναι η δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου. Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει, μεθοδευμένα θα προσπαθήσουμε να δούμε αν κάτι τέτοιο είναι βιώσιμο και εφικτό. Σας ευχαριστώ ξανά για όλα όσα έχετε προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ και που κρατάτε ψηλά τη σημαία όλων όσων πρεσβεύουν τα ιδεώδη των ιδρυτών».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X