ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετρίδης για οικονομικά και γήπεδο

Τα λεφτά που χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ και η αισιοδοξία του για το γηπεδικό

Αρκετή αναφορά στην οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ έκανε κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης που παρέθεσε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης. Πέραν όμως απ' τα οικονομικά της ομάδας του τόνισε και ότι θα καταφέρει να φτιάξει το πολυπόθητο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Ποιο είναι το ποσό που χρειάζεται και περιμένει: «Ότι και γίνει στις υποχρεώσεις μας θα ανταποκριθούμε, όπως συμβαίνει κάθε φορά. Αυτή ήταν η αρχική μου δέσμευση από το 2013. Είχαμε πει ξανά ότι αν μείνουμε εκτός Ευρώπης το έλλειμα στον προγραμματισμό μας θα ήταν 8 εκ. ευρώ. Έχουμε καλύψει ήδη τα 3-4 από διάφορες προσπάθειες μας και προσπαθούμε να καλύψουμε τα αλλά 4-5 μέχρι το τέλος της σεζόν».

«Αν μείνουμε εκτός Ευρώπης υπάρχει σχέδιο για τη νέα σεζόν αλλά αυτή τη στιγμή σκέφτομαι πως θα πάμε μέχρι τον Μάιο. Όπως έχουμε κάνει τα τελευταία τρία χρόνια να διεκδικούμε πρωτάθλημα και κύπελλο αυτή τη στιγμή, παρά τα προβλήματα μας, σε σχέση με άλλες ομάδες που μπήκαν ομίλους και είναι πίσω από εμάς αγωνιστικά».

Για το γήπεδο: «Είμαστε στη διαδικασία σχεδίων. Θα κάνουμε την αίτηση μας στην πολεοδομική. Θα το κάνουμε το γήπεδο! Για όλους όσοι χλεύαζαν το γήπεδο είναι η σωτηρία του ΑΠΟΕΛ αγωνιστικά και οικονομικά. Παίζει μεγάλο και καθοριστικό ρόλο η έδρα με αυτούς τους οπαδούς που έχουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση