ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετρίδης για Κβιλιτάια: «Συμφωνήσαμε, όμως άλλαξε στάση»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ

Το όνομα του Γκιόργκι Κβιλιτάια βρίσκεται στο προσκήνιο με το ΑΠΟΕΛ και τον Άρη να ‘’παλεύουν’’ ώστε τη νέα σεζόν να φορά τη δική τους φανέλα. Ο Γεωργιανός επιθετικός ακόμη δεν έχει στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο σε καμιά ομάδα, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.

Όπως σας μεταφέραμε σε πρωινό μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ), οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν οικονομικές υπερβάσεις για να κρατήσουν τον Γεωργιανό ο οποίος αρχικά συμφώνησε, ωστόσο, μετά άλλαξε στάση ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Μιλώντας στο Podcast του «ΑΝΤ1» και τον Θησέα Ιωάννου, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του Γκιόργκι Κβιλιτάια, διευκρινίζοντας πως, «Εμείς έχουμε κάνει τριπλή υπέρβαση. Μέχρι σήμερα, ίσως υπάρξουν και εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε έντονη διαπραγμάτευση, ικανοποιήσαμε τα πάντα που μας ζήτησε, τα πάντα! Φτάσαμε σε ένα όριο το οποίο δεν έχει ξανακάνει τέτοιο συμβόλαιο το ΑΠΟΕΛ, εκτός με τον Καβενάγκι …».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Πρόδρομος ΠετρίδηςΟ Γεωργιανός επιθετικός ακόμη δεν έχει στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο σε καμιά ομάδα, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση