ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετρίδης: «Δεν διαφωνούμε με τις αναβολές»

«Και ο Άγιαξ πήρε αναβολή για να παίξει με το ΑΠΟΕΛ. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αυτό», τόνισε ο πρόεδρος

Από την στιγμή που ήταν παρόν στην δημοσιογραφική διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, ήταν λογικό να αναφερθεί σε άλλα θέμα των «γαλαζοκίτρινων».

Αρχικά, σχολίασε την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Europa League, οριοθέτησε τους στόχους που θα έχει το ΑΠΟΕΛ και έστειλε μήνυμα στον κόσμο:

«Οι ομάδες που έχουν φτάσει εδώ έχουν φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Οι ομάδες είναι όλες άξιες να κάνουν το βήμα παραπάνω. Η Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο όμως εμείς θα παλέψουμε το κάθε παιχνίδι. Έχουμε την ομάδα να ανταποκριθούμε στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν έχουμε άλλες προσπάθειες να κάνουμε. Μόνοι μας το παλέψαμε για κατάργηση της Κάρτας. Δυστυχώς δεν έγινε. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε από κοινού με τον κόσμο μας κι΄ εμείς σαν ομάδα»

Δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός με τις αναβολές και απάντησε με αυτό τον τρόπο: «Ο Άγιαξ πήρε αναβολή για να παίξει με το ΑΠΟΕΛ. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αυτό. Είδα και κάποια άλλα άρθρα που επευφημούν την ΚΟΠ και κυρίως η Ελληνική», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι αναβολές τη δεδομένη στιγμή δεν μας βρίσκουν να διαφωνούμε. Οι αγωνιστικές που αναβάλλονται πρέπει να γίνονται πιο σύντομα πριν το τέλος της χρονολογικής περιόδου. Η ΚΟΠ το γνωρίζει και προσπαθεί. Πιστεύω ότι οι ομάδες που διεκδικούν στα Play Off δεν θα θέλουν βεβαρημένο πρόγραμμα».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X