ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος: «Το πλάνο πενταετίας δεν αφορά μόνο τα οικονομικά...»

Για να ολοκληρωθεί το πλάνο πρέπει να προστεθούν όλα τα στοιχεία

24sports team

info@24sports.com.cy

Εξελίξεις προκύπτουν στο ΑΠΟΕΛ μετά και την γραπτή δήλωση του Γιάννου Δημητρίου με την οποία ανέφερε ότι υπήρξε επαλήθευση και επιβεβαίωση των οικονομικών καταστάσεων που του παραδόθηκαν από τους εξωτερικούς ελεγκτές της εταιρείας και αφορούν στο ημερολογιακό έτος 2020.

Παράλληλα όπως σημείωσε ο Γιάννος Δημητρίου η εταιρεία παρουσίασε καινούργια στοιχεία που χρήζουν χρίζουν επικαιροποίησης και πρέπει να περιληφθούν στην μελέτη του ελεγκτικού οίκου.

Την ίδια ώρα όμως, στο ΑΠΟΕΛ τρέχει και το αγωνιστικό μιας και ακολουθεί ο αγώνας με την ΕΝΠ και έπειτα ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του Τύπου εκπρόσωπος, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Αυτή τη στιγμή αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί. Δεν γίνεται παρά να σκεφτόμαστε μέχρι αύριο το απόγευμα μόνο την ΕΝΠ. Αυτό που απαιτεί ο προπονητής είναι οι ποδοσφαιριστές του όποιοι και αν είναι αυτοί που θα αγωνιστούν, να παρουσιαστούν προσηλωμένοι. Αποδείξαμε πως βλέπουμε με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο. Δείξαμε σοβαρότητα και ουσία σε όλα τα παιχνίδια στο β’ γκρουπ. Πήραμε 4 νίκες και μια ισοπαλία. Δεν γίνεται να μην είμαστε σοβαροί».

Για τις δηλώσεις Πουρσαϊτίδη μετά τη Νέα Σαλαμίνα: «Ο κ. Πουρσαϊτίδης δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει αναφορά μετά το τέλος του αγώνα, αλλά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στην κερκίδα που του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς. Είναι ένας προπονητής που ήταν εκεί για τρία χρόνια. Αν κάποιοι τον έβριζαν από την κερκίδα, δεν έχει σχέση με τη σοβαρότητα που θα δείχνει το ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές πέραν από τους τρεις που είναι εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι στη διάθεση του κ. Πουρσαϊτίδη».

Αν θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές: «Δεν γνωρίζω τι θα πράξει ο προπονητής».

Για τη γραπτή δήλωση του κ. Δημητρίου: «Δύο ελεγκτικοί οίκοι βλέπουν τα ίδια. Είναι φυσιολογικό. Από εκεί πέρα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο κάθε φάκελος και να κατατεθεί για τα κριτήρια του Μάρτη, κάτι που συνέβη. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον οίκο που παρουσιάζει τις καταστάσεις στον οικονομικό τομέα και δόθηκε στον κ. Δημητρίου που έστειλε τα αποτελέσματα σε άλλο οίκο που επαλήθευσαν. Χθες έγινε συνάντηση κατά την οποία ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε για τις καταστάσεις και παρουσίασε ένα πλάνο πενταετίας. Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν από την εταιρεία νέα στοιχεία, μιας και τρέχουν συνεχώς θέματα, όπως οι μισθοί που καταβάλλονται. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να προστεθούν για να είναι απόλυτα ακριβής η έκθεση. Όταν μπαίνουν λεφτά από τη διοίκηση για να κυλά ομαλά η εταιρεία, είναι σημαντικό να υπάρχουν στην έκθεση, γιατί ασφαλώς και αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στον κ. Δημητρίου, που θα κάνει τη ανανέωση με τα στοιχεία αυτά για να μπορέσει να είναι ακριβής η μελέτη που θα εκπονήσει».

Για το πλάνο πενταετίας: «Το πλάνο δεν αφορά μόνο σε οικονομικά δεδομένα, αλλά σε όλη τη λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος σε όλα και να έχει όλα τα στοιχεία. Θα υπάρξει νέα συνάντηση και βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε. Αυτό το πλάνο θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση».

Αν θα είναι υποψήφιος ο Πρόδρομος Πετρίδης: «Θα απαντήσει ο ίδιος. Δεν έχω ενημέρωση και δεν υπάρχει απόφαση. Όταν υπάρξει γενική συνέλευση θα μπουν σε προτεραιότητα αυτά, και αυτή τη στιγμή η προσήλωση μας πρέπει να είναι στα παιχνίδια κυπέλλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά… συνδυασμός

Τελικά… συνδυασμός

Έτοιμος ο Θεόδωρος Κυριακίδης για να ανακοινώσει το πλάνο και τους συνεργάτες του
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του Θεόδωρου ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ