ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Θα χρειαστεί να κάνουμε μια υπέρβαση στο Άμστερνταμ» (ηχητικό)

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πηγαίνουν στην Ολλανδία με πίστη και αισιοδοξία

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής των «γαλαζοκιτρίνων» για το Ρότερνταμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε το πόσο δύσκολη είναι τέτοια αποστολή. Ο αντίπαλος που μας έτυχε είναι ο πιο δυνατός. Έχουμε κάνει ένα μικρό πρώτο βήμα σε σχέση με το ότι πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι το έργο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο στο Άμστερνταμ. Θα χρειαστεί να κάνουμε μια υπέρβαση στο Άμστερνταμ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ταγμένος να προσπαθεί για τα πιο δύσκολα. Ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να εφησυχάζεις ούτε δευτερόλεπτο. Θέλουμε να διατηρούμε τις ελπίδες μας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και ότι πάρουμε στο τέλος να ξέρουμε ότι θα είναι μέσα από τη δική μας προσπάθεια».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Από τη στιγμή που συνεχίζουμε να αναγνωρίζουμε ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί, θα έλεγα ότι οι πιθανότητες μας έχουν αυξηθεί στο ελάχιστο. Άλλο το γήπεδο και άλλη θεωρία. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, αυτό είναι το σημαντικό. Όταν το πιστεύεις μπορείς και να το πετύχεις».

Για την προσέγγιση των παικτών: «Οι παίκτες ξέρουν ότι μέσα στο γήπεδο είναι 11 εναντίον 11. Αναγνωρίζουμε σαφώς την ποιότητα του αντιπάλου. Όπως είπα και προηγουμένως αν δεν πιστεύεις δεν μπορείς να πετύχεις πράγματα. Έχουμε ακόμα ένα 90λεπτο το οποίο αναμένουμε πολύ διαφορετικό, με πολύ περισσότερη πίεση. Έχουμε δουλέψει γνωρίζοντας πλέον πρακτικά τον Άγιαξ».

Για τον κόσμο που αναμένουν στο γήπεδο από πλευράς ΑΠΟΕΛ: «Θα έχουμε γύρω στα 500 άτομα με αυτούς που θα ταξιδέψουν από τις γύρω χώρες».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X