ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Σήμερα είναι η ώρα της αλήθειας»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Ομόνοια στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, με τους «Γαλαζοκίτρινους» να θέλουν τη νίκη και φιλοδοξούν να φθάσουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου. Λίγο πριν τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Μιλάμε για ένα ματς διαφορετικό από το τελευταίο και ένα πρώτο μέρος από τα δύο που έχουμε την υποχρέωση ως ΑΠΟΕΛ πως το θέλουμε περισσότερο. Δεν αφήσαμε καλές εντυπώσεις στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ομόνοια και γενικότερα πικράναμε τον κόσμο μας σε μια τραγική χρονιά».

Για το κύπελλο: «Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία, στο Κύπελλο, για να μπορέσουμε να αφήσουμε μια καλύτερη εντύπωση. Για να το καταφέρουμε πρέπει να το αποδείξουμε. Θέλω να πιστεύω πως όλοι κατανοούν τη σημασία των δύο αυτών αγώνων».

Για τον αγώνα: «Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι, σήμερα είναι η ώρα της αλήθειας. Πρέπει να παρουσιαστούμε απαιτητικοί και με ένταση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για το πρώτο ημίχρονο από τα δύο, αφού υπάρχει και ο επαναληπτικός».

Για το ότι είναι εντός το πρώτο ματς: «Είναι μια πραγματικότητα, πρέπει να μην δεχθείς γκολ εντός έδρας. Είναι δύο κλασικά ντέρμπι που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι λεπτομέρειες θα είναι υπέρ μας και να το πιστοποιήσουμε και στον αγωνιστικό χώρο με την απόδοση μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση