ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Πρέπει να ξαναδούμε πολλές φάσεις

Χέρι, κάρτες και λανθασμένες υποδείξεις

Η διαιτησία του Λεόντιου Τράττου δεν έμεινε ασχολίαστη από πλευράς ΑΠΟΕΛ, με το Νεκτάριο Πετεβίνο να αναφέρει στη Cytavision για φάσεις που πρέπει να ξαναδούν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Δεν περίμενε κανείς να τελειώσει η πρόκριση από τον πρώτο αγώνα. Ο Απόλλωνας έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά αυτό μας αδικεί κατάφορα. Μετά το 25’ εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες, αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Απόλλωνα και δεν σκοράραμε. Αν είμασταν πιο ψύχραιμοι σε κάποιες φάσεις θα σκοράραμε. Μείναμε όμως ικανοποιημένοι γιατί οι πολλές αλλαγές δεν επηρέασαν την ομάδα. Είχαμε πάθος, ένταση και θέληση. Μας αιφνιδίασε που στην πρώτη φάση δεχθήκαμε γκολ και έμεινε μέχρι το τέλος.

Για Γένσεν και Γέφτοβιτς: «Είναι ποδοσφαιριστές που δίνουν νέα στοιχεία στην ομάδα. Έδειξαν ταχύτητα σκέψης. Μας έκαναν να λειτουργούμε πιο γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο».

Για διαιτησία: «Με βάση το τι είδαμε θα έπρεπε να κρατηθούν περισσότερα λεπτά καθυστερήσεις. Υπάρχουν φάσεις που πρέπει να ξαναδούμε. Η ομάδα έδειξε πως ήρθε στο Τσίρειο να πάρει αποτέλεσμα. Μπορεί να μην το καταφέραμε αλλά θα το προσπαθήσουμε στον επαναληπτικό».

Για τις φάσεις: «Δεν τις είδα. Δόθηκαν λάθος φάσεις, μου είπαν για ένα χέρι, δεύτερες κίτρινες κάρτες, αποφάσεις βοηθών που ήταν ξεκάθαρες και οι υποδείξεις ήταν λάθος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X