ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος: «Παιχνίδια που γράφουν ιστορία»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε πριν από τη σέντρα του ντέρμπι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 «Είναι δυο 90λεπτα πολύ μεγάλης σημασίας και για τις δυο ομάδες. Είναι μια διέξοδος που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι δυο παιχνίδια τα οποία γράφουν την ιστορία. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια ραντεβού όμως κάθε φορά θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι ομάδα για τέτοια παιχνίδια. Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία. Προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που να πληθύνει τις πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού.»

Για τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου: «Φέτος απογοητεύσαμε τον κόσμο μας σε σχέση με το πρωτάθλημα και αυτό το πράγμα είναι μια ευθύνη που μας βαραίνει και πρέπει να την σηκώσουμε. Βεβαίως και αντιλαμβάνεται ο κάθε παίκτης τη σημασία του αγώνα. Έρχονται για να πανηγυρίσουν τίτλους αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται δεν πρέπει να βρίσκεται στα αποδυτήρια. Γενικά στην πορεία μας στο κύπελλο δείξαμε σοβαρότητα και αγωνιστική συνέπεια. Η ομάδα είναι προσηλωμένη στο να κατακτήσει το τρόπαιο και θα πρέπει να το αποδείξουμε και σήμερα και στον επαναληπτικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του Θεόδωρου ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ