ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πετεβίνος για Σόουζα, Τσεπάκ και μεταγραφικό σχεδιασμό

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

Για το σημερινό φιλικό: «Θα διεξαχθούν συνολικά τέσσερα φιλικά. Το ένα δεν ήταν τηλεοπτικό, τα επόμενα δύο θα είναι τηλεοπτικά από τη Cablenet. Σήμερα είναι το πρώτο. Είναι φιλικά που στην εξέλιξη τους θα μας δείξουν κάποια πράγματα. Σίγα σιγά θα υπάρχουν κάποιες καταλήξεις. Πηγαίνει αρκετά καλά η προετοιμασία, μας αφήνει ικανοποιημένους. Νομίζω αυτό διατυπώθηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά το πρώτο φιλικό. Ο στόχος και η φιλοδοξία μας για να επιστρέψουμε στη κορυφή φαντάζει εφικτός».

Για τα μηνύματα από το Πράβετς: «Τα μηνύματα που έρχονται από το Πραβετς είναι ότι υπάρχει ένα κλίμα που κτίζεται. Δεν είμασταν μόνο εμείς πέρσι που δεν κάναμε προετοιμασία στο εξωτερικό. Είναι εντελώς διαφορετικό να πηγαίνεις σε ένα προπονητικό κέντρο και μετά σπίτι σου. Παίζει ρόλο και όποιος λέει το αντίθετο δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Επίσης είναι και η αγωνιστική ομοιογένεια και σε αυτόν το τομέα κάνουμε βήματα προς τα μπροστά. Έγιναν αρκετές μεταγραφές, αλλά οι πλείστες έχουν το χαρακτηριστικό ότι γνωρίζουν το κυπριακό πρωτάθλημα. Έχουμε τα χαρακτηριστικά που μπορούν να μας κερδίσουν χρόνο και έχουμε και χρόνο, είναι θετικά στοιχεία αυτά».

Για τον Οκριασβίλι: «Ο Οκριαβίλι ταξίδεψε με τα δύο άτομα της Cablenet και είναι μαζί μας».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Σταύρος Γαβριήλ πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης σιγά σιγά θα μπει στο γήπεδο, πάει καλά. Ο Σατσιάς μπήκε γήπεδο και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να μπορεί να υπολογίζεται. Ο Γκάρνερ δεν έπαιξε στο πρώτο φιλικό γιατί νοσούσε, τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και του στερoύν τις προπονήσεις. Ο Γουίλερ είχε δεχθεί μια γονατιά στον τετρακέφαλο, έκανε διαγνωστικό έλεγχο αλλά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο. Θα αξιολογηθεί πριν το σημερινό φιλικό για να δούμε αν μπορεί να παίξει σήμερα. Κάποια μικροπροβλήματα είχαν οι Σάβιτς και Σάντος, έκαναν διαγνωστικό έλεγχο και ήταν καθαροί αλλά εναπόκειται στον προπονητή το αν θα τους χρησιμοποιήσει».

Για τον Νταουσβίλι: «Ο Νταουσβίλι μένει Κύπρο και θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους όταν αυτοί επιστρέψουν στη Κύπρο».

Για τον Τσεπάκ: «Ο Τσεπάκ έχει έρθει στη Βουλγαρία, σήμερα θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και θα προχωρήσουμε σε επίσημη ανακοίνωση και τότε θα υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή».

Για Σιέλη και Κλωναρίδη: «Ο Σιέλης δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή, μιλήσαμε μαζί του και ολοκληρώσαμε τη συνεργασία. Ο Κλωναρίδης ήθελε να φύγει και εμείς δεν θέλαμε να υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν είναι εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. Για οποιαδήποτε εξέλιξη για ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν στην Βουλγαρία θα προχωρούμε σε ανακοινώσεις».

Για τον Σόουζα: «Εμείς δεν έχουμε αναφέρει οτιδήποτε για τον Σόζουζα, θέλαμε να συμπληρώσουμε τη θέση του δεξιού μπακ και φαίνεται ότι θα το κάνουμε και επίσημα σήμερα. Όποια άλλη προσθήκη γίνει μέχρι τις 31 Αυγούστου θα είναι για ποδοσφαιριστές που θεωρεί ο προπονητής ότι μπορούν να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ. Αν γίνει αυτό τότε θα προχωρήσουμε».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Για μας είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός τομέας, γιατί κυρίως έχει να κάνει με τη δήλωση του κόσμου για υποστήριξη της ομάδας. Είχαμε ένα πρόβλημα με την online διάθεση των εισιτήριων αλλά ευελπιστώ ότι θα λυθεί αυτό. Το λέω αυτό γιατί το 85% αφορά πωλήσεις από το διαδίκτυο. Φτάσαμε τον αριθμό 700 εισιτηρίων διαρκείας. Είναι ένας εξαιρετικός αριθμός και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Το 15% αφορά νέους κατόχους διαρκείας. Μεταφερθήκαμε σε νέα πλατφόρμα, είναι κάτι πρωτοποριακό, αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα. Έχουν δουλέψει αρκετά οι τεχνικοί και η εταιρεία, έχουν επιλυθεί αρκετά από τα προβλήματα και ευελπιστώ ότι αν δεν είναι από σήμερα, τότε αύριο θα μπορεί ο κόσμος να πάρει εισιτήριο διαρκείας από το διαδίκτυο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση