ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος για Μπότεφ, Σόουζα, Κβίλι και μεταγραφές

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τον Πανίκο Κωνσταντίνου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι κι όταν μπαίνεις σε επίσημη υποχρέωση τα λάθη μετράνε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το λαμβάνουμε υπόψη. Την ιδιά ώρα έχουμε την πίστη ότι φτιάχνουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει όχι μόνο κόντρα στην Μπότεφ, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη: «Αν μιλούσαμε για ιστορία και ευρωπαϊκή προιστορία δεν θα υπήρχε θέμα πρόκρισης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο. Έχουμε φτιάξει μια νέα ομάδα, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές ήταν στην προετοιμασία, έχουμε τρία παιδιά που ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις στην Κύπρο. Αναφέρομαι στους Μαρκίνιος, Φεράρι και Ντουμπαβάνου. Ο Μαρκίνιος είναι σε καλή κατάσταση γιατί είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Βραζιλία. Νομίζω είμαστε σε καλή κατάσταση σε σχέση με την εποχή».

Αν υπάρχει υποτίμηση στο ΑΠΟΕΛ λόγω του ότι η Μπότεφ έχασε στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος: «Κακό του κεφαλιού του αν κάνει έτσι, αλλά εμείς δεν το προσεγγίζουμε έτσι. Μήπως η Μπότεφ έχει την προσήλωση της καθαρά στους ευρωπαϊκούς αγώνες;

Για τη λίστα του ΑΠΟΕΛ: «Πρόθεση μας να πάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμη και αυτοί που δεν είναι στη λίστα, πλην του Κβιλιτάια, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Μπορούν να γίνουν αλλαγές ακόμη και 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και στην εποχή του κόβιντ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

«Θέλω να προσθέσω ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι που θα ταξιδέψουν στην επίσημη πτήση να κάνουν τεστ, υπάρχει έξαρση και δεν θέλουμε να στερήσουμε στην ομάδα το οτιδήποτε. Θέλουμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας»

Για τον Κβιλιτάια: «Θυμίζω ότι υπέστη θλάση τρίτου βαθμού, δεν υπάρχει μεγαλύτερη θλάση στο ποδόσφαιρο. Σε θέτει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Δυστυχώς, λόγω των πολύ σημαντικών υποχρεώσεων που είχαμε πέρσι, πάρθηκε ένα ρίσκο για να αγωνιστεί και αυτό το ρίσκο δεν μας βοήθησε, γιατί επέκτεινε το πρόβλημα. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα στη Βουλγαρία, αποφασίστηκε τελευταία εβδομάδα να έρθει πίσω και τώρα ακολουθεί ένα εξειδικευμένο πρόγαμα. Δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την Μπότεφ και θα δούμε τι θα γίνει σε περίπτωση που προκριθούμε».

Για τα μεταγραφικά: «Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι σοφότερο είναι να μην τοποθετείσαι σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Μπορεί να δεχθούμε μια πρόταση, να φύγει ένας ποδοσφαιριστής και να αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο. Τα πράγματα αξιολογούνται επί καθημερινής βάσης, έχει τα θέλω του ο προπονητής αλλά ειδικά αυτό το 48ωρο δεν υπάρχει το οτιδήποτε».

Για τον Σόουζα: «Ο Σόουζα είναι ξεκάθαρος στο ΑΠΟΕΛ, είναι προσηλωμένος πλήρως, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις και υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την Μπότεφ. Είχε μια μικροενόχληση πριν το φιλικό με την ΑΕΚ και δεν είναι εποχή για ρίσκο, το ίδιο θα γινόταν και με οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή. Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή, εκτός του Κβιλιτάια».

Αν στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση παίκτη από το πάνω ράφι: «Πάντα ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που να είναι καλοί και να βοηθούν την ομάδα. Πάντα υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που το όνομα του να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου για διάφορους λόγους. Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί το μεταγραφικό παζάρι, αλλά πάντα ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Πόσοι φίλοι της ομάδας θα πάνε στο Βασίλ Λέφσκι: «Βλέπουμε να έχουμε τουλάχιστον 400 φίλους του ΑΠΟΕΛ».

Πότε θα γίνει η παρουσία των εμφανίσεων της νέας σεζόν: «Ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με τη δεύτερη εμφάνιση του και με την πρώτη στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπότεφ. Διανύουμε τα 24ωρα που θα παρουσιάσουμε τις νέες εμφανίσεις. Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα ή αύριο, τα πάντα είναι έτοιμα και θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε τις 5 χιλιάδες. Ευελπιστώ ότι θα ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό που ήταν στις 5,500 εισιτήρια διαρκείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση