ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος για μεταγραφικά, Τάμαρι και Ιωάννου

Τι είπε για τα θέματα που «καίνε», αλλά και το ζήτημα της αύξησης του κόσμου στα γήπεδα

Για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανακοίνωση της απόκτησης του Ζεράλδες και τις μεταγραφές που προηγήθηκαν: «Ήταν ένα έντονο τετραήμερο με τέσσερις μεταγραφές. Είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσε εδώ και καιρό ο προπονητής. Ο Ανουάρ ήταν η πρώτη επιλογή στη θέση του ανασταλτικού μέσου και ο Αρτούρ Ζόρζε είναι από τις περιπτώσεις που προκύπτουν μέσα στη μεταγραφική περίοδο, η Σετούμπαλ τιμωρήθηκε και ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος. Ο Ενσούε είναι έτοιμος και γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι τέσσερις προσθήκες για να ολοκληρώσουμε το παζλ. Απομένει τουλάχιστον μια κίνηση για επιθετικό περιοχής για να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό».

Για το ντεμαράζ στα μεταγραφικά: «Το είχαμε πει ότι κατά την περίοδο της διακοπής θα ήταν ένα χρονικό διάστημα εξελίξεων. Δεν βρήκαμε στη θέση του κεντρικού επιθετικού αυτό που ψάχναμε, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις στο τραπέζι και τις ψάχνουμε. Η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο τελειώνει πιο νωρίς σε σχέση με άλλες χώρες, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Ας ερωτηθούν οι ομάδες για τον λόγο που δεν το ήθελαν αυτό».

Για την ετοιμότητα των νέων: «Ο Ενσούε προετοιμαζόταν με τον Απόλλωνα, με το που ήρθε έπαιξε φουλ 90λεπτο που δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστικό με ένα επίσημο αγώνα αλλά δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Ο Ανουάρ συμμετείχε πλήρως στην προετοιμασία και έπαιξε σε φιλικά. Ο Αρτούρ Ζόρζε είχε ξεκινήσει προετοιμασία στην Πορτογαλία. Ο Ζεράλδες ήταν σε εγρήγορση αλλά δεν είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό ετοιμότητας».

Για τη θέση στην οποία προορίζεται ο Ζεράλδες: «Παίζει και στα δύο άκρα αλλά για αυτό το θέμα αρμόδιος είναι ο προπονητής».

Για το θέμα του επιθετικού: «Υπάρχουν περιπτώσεις στο τραπέζι. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για τον Νικόλα Ιωάννου: «Οι πληροφορίες είναι λανθασμένες για τα ποσά. Εμείς θα κοιτάξουμε το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ, σε συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή θα δούμε πού θα καταλήξει η υπόθεση. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε κατάληξη».

Για τον Τάμαρι: «Πρόταση από την Πάφο έχει προκύψει πριν από ενάμιση μήνα. Δεν έχει προκύψει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Πάφο. Από το Βέλγιο εκφράστηκε ενδιαφέρον, αλλά όχι στα ποσά που παραχωρείται ο Μούσα».

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ: «Δεν υπάρχει εκκρεμότητα με άλλο ποδοσφαιριστή. Έχουν εκφράσει τη δέσμευσή τους να παραμείνουν».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει ΑΕΛ: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι Εφραίμ, Γένσεν και Μερκής. Θα δούμε ποιοι θα προλάβουν».

Για το θέμα της αύξησης του κόσμου στα γήπεδα: «Η ΚΟΠ ανέμενε τις τοποθετήσεις των σωματείων για να είναι συνολική η απόφαση για να περάσουμε στη φάση 3. Δεν έχει συζητηθεί η μετακίνηση φιλάθλων, θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν να στερούμε το δικαίωμα στον κόσμο να δει παιχνίδι εκτός έδρας. Δεν είναι σωστό και αφαιρεί από το ποδοσφαιρικό αίσθημα. Κάναμε την εισήγηση και περιμένουμε την ανταπόκριση. Περιορισμοί υπάρχουν για λόγους υγείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X