ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
19° Λευκωσία,
18 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Πετεβίνος για μεταγραφές: «Ποτέ μην πεις ποτέ»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ενόψει του παιχνιδιού της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό.

Αναλυτικά:

«Το αν θα είμαστε επηρεασμένοι είναι ένα ερώτημα που έχουμε και εμείς όπως και κάθε ομάδα όταν υπάρχει σημαντικό διάστημα διακοπής, το καλό είναι ότι ήταν μια διακοπή που συνόδευσε την ομάδα με καλή ψυχολογία γιατί πολλές φορές την τελευταία διετία πήγαμε σε διακοπές με κακά αποτελέσματα και είναι άσχημο, συνεχώς δεν είσαι καλά. Εμείς είμαστε καλά. Προετοιμαστήκαμε σε κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες, με λειψές προπονήσεις και είναι και λίγο αστάθμητο να μην ξέρεις πότε θα επιστρέψει ο κάθε παίκτης. Το ευτύχημα είναι ότι οι παίκτες που νόσησαν είχαν ήπια συμπτώματα και δεν έμειναν τόσο πίσω στη φυσική κατάσταση. Πιστεύουμε πως έχουμε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει αρκετά πράγματα φτάνει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Εμένα η δουλειά μου είναι τα λόγια, όχι οι πράξεις δυστυχώς, κι ελπίζουμε αυτά τα λόγια να εφαρμοστούν στην πράξη από τους παίκτες μας».

Για την κατάσταση των παικτών που νόσησαν: «Οι παίκτες που νόσησαν αξιολογούνται με ειδικές εξετάσεις και μετρήσεις εντάσεων, κρίθηκε από τον προπονητή και τους γυμναστές ότι αυτοί που ήρθαν σήμερα είναι οι πιο έτοιμοι. Ακόμη κι όλοι να είναι έτοιμοι πάλι κάποιοι θα μένουν εκτός γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ με ποιότητα».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε μια ομάδα που μπορούμε να βγάλουμε πολλές νέες μεταγραφές μέσα από το υφιστάμενο ρόστερ και πιστεύουμε πως αυτό θα συμβεί. Είχαμε προτεραιότητα στο κέντρο της άμυνας την καλύψαμε με τον Έσελινκ, κάναμε και το επιπλέον με τον Πέδρο, δεν βλέπω να γίνεται άλλη μεταγραφή Καταλόγου Α’ αλλά επειδή είμαστε σε μεταγραφική περίοδο ποτέ μην πεις ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση