ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Αυτός που έγραψε την επιστολή της Ομόνοιας δεν ξέρει τι είναι η νόσος»

Τοποθετήθηκε για όλα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος για όλη την επικαιρότητα της ομάδας.

Τόνισε πως η επιστολή της Ομόνοιας για τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας είναι γεμάτη από ψέματα, ενω τοποθετήθηκε και για το θέμα Παπασταύρου

Αναλυτικά, τι είπε στους Εφραίμ Γεωργίου και Δημήτρη Βρουλλίδη:

Για την κατάσταση των παικτών της ομάδας: «Μπορώ να πω πως όλα τα παιδιά δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό σύμπτωμα. Πλέον, από τις 8 Δεκεμβρίου όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα. Αυτό που προκύπτει είναι πως μέχρι και χθες, είχαμε περιπτώσεις που περιμένουμε να διαγνωσθούν με μοριακό έλεγχο πως είναι θετικοί. Από τις 9 Δεκεμβρίου θα έπρεπε να κάναμε προπονήσεις, αλλά δεν το κάναμε. Προφανώς δεν έχουμε κατανοήσει πως αυτό που ζούμε είναι η ανεξέλεγκτη κορύφωση της πανδημίας στην Κύπρο. Ο ιός είναι έξω από το σπίτι του καθενός και δεν μπορείς να το αποφύγεις».

Για την επιστολή της Ομόνοιας:«Πήραμε την επιστολή της Ομόνοιας από την ΚΟΠ. Είναι μια επιστολή που δεν υπάρχει παράγραφος που να μην συνοδεύεται από ψέμα. Αυτός που έγραψε την επιστολή δεν έχει καταλάβει τι είναι η νόσος. Στα κομμάτια που βγήκαν προς τα έξω από την Ομόνοια, αναφέρουν πως ο ΑΠΟΕΛ είχε στις προπονήσεις θετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν απομονώθηκε, με την συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή μας. Κάποιος μπορεί να γελάσει ή να κλάψει με όλα αυτά. Οι επίσημες καταγγελίες της Ομόνοιας είναι από πληροφορίες στους καφενέδες και όχι από αποδείξεις. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε το αναθεωρημένο πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Όλα αναγράφονται στο πρωτόκολλο. Όποτε είχαμε θετικό κρούσμα, ενημερώναμε την ΚΟΠ. Όταν μιλάς δημόσια, δεν μπορείς να κάνεις λάθη».

Για το θέμα Παπασταύρου: «Όταν λέει η Ομόνοια πως αποκρύψαμε κρούσμα, σημαίνει πως υπήρχε θετικός και το αποκρύψαμε; Πώς μπορείς να κρύψεις κρούσμα; Οι ημερομηνίες και οι αποδείξεις είναι εκεί. Όλα αυτά είναι αστειότητες. Μιλάμε για ανθρώπους που καταγγέλλουν χωρίς αποδείξεις. Το έχουν κάνει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες. Καταγγέλλουν θέματα ηθικής, αλλά την ίδια ώρα έχει παραδεχθεί η Ομόνοια πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας δεν έχει κάνει καραντίνα. Τι είναι αυτή η ειδική άδεια; Από που προκύπτει; Έτυχε και εμείς να έχουμε σχέση με ευρωπαϊκά πρωτόκολλα. Δεν έχουμε ξανακούσει κάτι τέτοιο. Πρόεδρος ομάδας να μπορεί να κάνει ότι θέλει, χωρίς καραντίνα».

Για το χρονικό με τους θετικούς παίκτες: «Ποδοσφαιριστής της ομάδας το Σάββατο δεν συμμετείχε στην προπόνηση, δεν ένιωθε καλά και στάλθηκε σπίτι του, αν και ήταν απύρετος. Δεν συμμετείχε στην αποστολή του αγώνα με την Ομόνοια και πήγε να κάνει τεστ τη Δευτέρα, και τότε είχε εμφανίσει πυρετό. Το αποτέλεσμα απ' το χημείο βγήκε λίγο πριν τον αγώνα στην ώρα που έχει δει και το φως της δημοσιότητας. Εμάς μας κοινοποιήθηκε το αποτέλεσμα από το χημείο σε άλλη ώρα και αυτό το δώσαμε στην ΚΟΠ. Αυτό που κάναμε μετά ήταν να κάνουμε τεστ σε όλη την ομάδα. Και την προηγούμενη εβδομάδα, όλη η ομάδα έκανε τεστ με αρνητικές ενδείξεις. Την επόμενη μέρα μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, διαγνώσθηκαν 10 θετικοί. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έκανε προπόνηση, τους απομόνωσε και τους φέραμε όλους για διαγνωστικό έλεγχο για 10 λεπτά στο προπονητικό μας κέντρο. Έχουμε κάποιους αρνητικούς, οι οποίοι μπορεί να προκύψουν θετικοί.

Για το πως προέκυψαν τα κρούσματα: «Ένας ασυμπτωματικός να σου ξεφύγει, δεν μπορείς να νιώθεις σίγουρος, σε ότι και αν κάνεις. Συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ, συνέβη σε Σαλαμίνα και Εθνικό. Όσο και αν προσπαθήσεις, μπορεί να προκύψει πρόβλημα. Ευχόμαστε να είμαστε οι τελευταίοι και οι προβληματικοί».

Για το πως θα προχωρήσει το ΑΠΟΕΛ αν τον δικαιώσει το πόρισμα: «Αυτή δεν είναι η ουσία. Εξετάζεται από τους νομικούς μας».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ και αν υπάρχει κάποια ένδειξη: «Δεν έχουμε καμιά ένδειξη για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Έχουμε αναφέρει και ενημερώσει την ΚΟΠ για όλα. Περιμένουμε την απόφαση της ΚΟΠ. Δεν έχουμε αρκετούς παίκτες για να παίξουμε, αν και θα κοιτάξουμε να εγγράψουμε κάποια παιδιά. Αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν, όμως, να ανταποκριθούν; Δεν έχουν κάνει προπόνηση για ένα μήνα, λόγω των διαταγμάτων».

Για τα μεταγραφικά: «Ο Γκάρνερ βρίσκεται στο νησί μας και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Με τον Μπερν, δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση