ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πετεβίνος: «Έχουμε πάρει ένα πολύ σοβαρό μάθημα από πέρσι»

Χαμηλά το κεφάλι κρατούν στο ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα απέναντι στην Σουτζιέσκα

Δηλώσεις έκανε λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος όπου μεταξύ άλλων σχολίασε το τι έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του στον επερχόμενο αγώνα απέναντι στην Σουτζιέσκα.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο ταξίδι, πάντα αυτό που προσδοκούμε είναι να είναι πάντα μακρύ. Για να είναι όμως μακρύ πρέπει να κάνουμε σταθερά βήματα. Ξέρουμε ποια είναι η αποστολή μας, ξέρουμε ποια είναι η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και απέδειξε πως είναι μια ομάδα πάρα πολύ σκληρή και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Ενδεικτικό ότι πήρε δυο αποτελέσματα στις καθυστερήσεις που την έδωσαν το δικαίωμα να περάσει. Θα πάμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι, έχουμε βελτιώσει τα σημεία που θέλαμε για τον συγκεκριμένο αγώνα ούτως ώστε να επιστρέψουμε πίσω με ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει το δικαίωμα να πάρουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ».

Για το αν είναι το φαβορί: «Ναι είμαστε το φαβορί, έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε ότι ο κανόνας είναι να αποκλείονται τα φαβορί. Το έχουμε υπόψη μας, έχουμε και ένα πολύ σοβαρό πάθημα από πέρσι και θα είμαστε πολύ σοβαροί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 80 φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψουν στο πλευρό της ομάδας ενώ η δημοσιογραφική διάσκεψη θα γίνει στις 19:45 ώρα Κύπρου και 30 λεπτά αργότερα η προπόνηση.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X