ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Έχουμε δηλητηριαστεί σαν κοινό»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος έκανε αναφορά στο χθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι χάθηκαν δυο βαθμοί: «Θεωρώ ότι γενικότερα το να προσπαθείς να πείσεις για κάτι που δεν ισχύει τότε χάνεις την αξιοπιστία σου. Βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Χαρακτηρίστηκε από πολύ ενέργεια και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι, δεν πάυει να ήταν ένα παιχνίδι που δόθηκαν όλα, κάθε ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει, μας άφησε μια πικρή γεύση, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε όμως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, πρέπει να προπονηθούμε για το ματς του Σαββάτου».

Για την ανταπόκριση μετά την μεγάλη πρόκριση και την εώς τώρα εικόνα γενικά : «Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από κανένα μέλος της ομάδας, σαφώς προσπαθήσαμε να μπούμε στο Champions League. Τώρα ξεκινήσαμε με δύο ήττες και καταφέραμε να προκριθούμε, άρα δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι. Στο πρωτάθλημα υπήρχαν παιχνίδια που θα θέλαμε να κερδίσουμε, κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση θα πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας τα ματς που υπολειπόμαστε. Είναι στο χέρι μας να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας».

Για τις απουσίες: «Και ο Ζοαζίνιο είναι εκτός, λόγω του κτυπήματος, του έγινε εξέταση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αναλόγως θα ξέρουμε εάν θα είναι διαθέσιμος. Ο Νικόλας ήταν εκτός για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Σάββας θα είναι απών, έχει κάκωση στον εσωπλάγιο και θα είναι εκτός προπονήσεων 7-10 μέρες. Και ο Σόουζα ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες».

Για το χαμένο πέναλτι: «Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ας μην ξεχνάμε πως ο Τόμας έχει την ευθύνη, εκτέλεσε κάποια πολύ σημαντικά στην Ευρώπη και έχει αυτή την δυνατότητα. Κανείς δεν εγγυάται ότι θα το πετύχει. Νιώθει την ευθύνη και δεν φοβάται να παίρνει τέτοιες αποφάσεις, αλλά πρέπει να στηριχθεί και να προχωρήσει».

Για την πρωινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη. Ρίψη αντικειμένων είχαμε και στον τραυματισμό του  Ζοαζίνιο. Ενημερώθηκα και για την επίθεση στα δημοσιογραφικά, πρέπει να έχει την ίδια βαρύτητα. Αυτό που αναδεικνύεται είναι η μαζική παρουσία του κόσμου, αλλά και η εφαρμογή της κάρτας που είναι μια θεωρητική προσέγγιση που δεν αντιμετωπίζει τηνβία, το έχουμε σημειώσει εδώ και 1,5 χρόνο. Είναι νόμος εικονικός, με πολλά λάθη. Απο τη στιγμή που είναι το πρώτο σοβαρό δείγμα αντιλαμβανόμαστε πως αυτοί που ευθύνονται θα είναι καλό να διαπιστωθούν και θα πρέπει να αποδειχτεί πως αυτό το μέτρο δεν αντιμετώπισε την βία στα γήπεδα».

Για τα ματς των «32» και την κάρτα: «Έχουμε θέσει πολλά, αλλά δεν παίρνουμε απάντηση. Εμείς δεν πήραμε καμιά απάντηση στις επιστολές μας από αυτούς στους οποίους απευθυνθήκαμε, υπάρχει αδιαφορία και μη κατανόηση της πραγματικότητας. Απλά δημιουργήθηκε για να καλύπτει άλλες αδυναμίες. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε με σοβαρό τρόπο να πείσει τους αρμόδιους να υπάρχει εξαίρεση σε κάποιους αγώνες. Θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την συνολική ανταπόκριση από τους αρμόδιους και όλα τα σωματεία. Ενοχλούν εμάς και την ΑΕΛ αυτή την στιγμή».

Για την διαιτησία του αγώνα χθες: «Χθες καμιά ομάδα δεν είπε για την διαιτησία. Έχουμε δηλητηριαστεί σαν κοινό, έχουμε προτεραιότητα την διαιτησία, αλλά παίρνει περισσότερο ποσοστό από αυτό που της αναλογεί. Καμιά ομάδα δεν βγήκε να αναφέρει οτιδήποτε για την διαιτησία και θα πρέπει να μιλούμε πάλι για το θέμα της διαιτησίας. Ο κόσμος έχει αλλάξει τις προτεραιότητες του και πρέπει να γίνει προσπάθεια από όλους μας. Ποτέ το θέμα αυτό δεν θα αφαιρεθεί από την συζήτηση αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε προτεραιότητα. Δεν θέλουμε να το κάνουμε σαν ομάδα αυτό. Εύχομαι να διατηρήσουμε το ανταγωνιστικό αυτό πρωτάθλημα αλλά χθες είπαμε ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X