ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος: «Επιφυλάσσεται ο πρόεδρος...» (τι είπε για το έγγραφο των δύο εκατομμυρίων)

Αυξημένο το ενδιαφέρον των μετόχων να παρευρεθούν στη Γ.Σ.

24sports team

info@24sports.com.cy

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Πάφο και Ομόνοια: «Αυτή τη στιγμή η στοχοπροσήλωση περιορίζεται στο παιχνίδι με την Πάφο που έχει μεγάλη σημασία. Και στο πρωτάθλημα κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιάφορο. Με αυτή τη φιλοσοφία προετοιμαζόμαστε. Βεβαίως είναι ιδιαίτερα σημαντικό και το παιχνίδι της Τετάρτης όμως θα δοθεί η βαρύτητα σε αυτό από Δευτέρας. Ο στόχος μας δεν αλλάζει ποτέ, κάθε παιχνίδι είναι η κατάκτηση της νίκης».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ποτέ δεν ξεκαθαρίζει με βάση τις προπονήσεις για το ποιους θα χρησιμοποιήσει. Θέλει να τους έχει όλους σε εγρήγορση. Θα απουσιάζουν οι Εφραίμ, Μπερν και Γκάρνερ, με τον τελευταίο να έχει επιλεχθεί από τον προπονητή για να απουσιάζει στον επερχόμενο αγώνα».

Για τον Λουντέμο: «Δεν ξέρω αν θα τον προφυλάξει ο προπονητή. Ο Μάριους προπονείται κανονικά».

Αν θα μετατεθεί η Γενική Συνέλευση: «Αναμένουμε να εκδοθεί ανακοίνωση σε σχέση με την έκτακτη Γενική Συνέλευση από Δευτέρα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει διάταγμα . Έχουμε αποστείλει στο Υπουργείο αλληλογραφία και αναμένουμε απάντηση για το αν μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε ειδική άδεια. Έχουμε φτάσει σχεδόν στις 16 Μαρτίου, για αυτό έχουμε απευθύνει αυτό το ερώτημα στο Υπουργείο. Με βάση το ισχύον διάταγμα δεν μπορούμε να είμαστε πιο συγκεκριμένοι».

Για το ενδιαφέρον που υπάρχει από μετόχους να παρευρεθούν στην ΓΣ: «Επί το πλείστον οι Γενικές Συνελεύσεις είχαν γύρω στα 250 άτομα. Αυτή τη στιγμή αναμένεται να ξεπεράσουν τους 500. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον. Θα πρέπει και ο χώρος που να μπορεί να φιλοξενήσει όσο περισσότερα άτομα μπορούν να παρευρεθούν. Αυτή τη στιγμή στο μητρώο ήταν πέραν των 1800. Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για μια πολύ μεγάλη παρουσία. Την ίδια ώρα έχω πει εδώ και αρκετό καιρό ότι έχουν εξεταστεί κι άλλα ενδεχόμενα τα οποία είναι δύσκολο να υλοποιηθούν, σε σχέση με ηλεκτρονικής μορφής της διεξαγωγής της ΓΣ. Αναμένω να δοθούν κάποιες διευκρινήσεις για να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο από Δευτέρας».

Αν θα επαναδιεκδικήσει ο Πρόδρομος Πετρίδης :«Νομίζω αυτό θα ανακοινωθεί δημόσια όταν θα γίνει. Επιφυλάσσεται ο πρόεδρος του ΔΣ και τα μέλη του συμβουλίου».

Για την ανακοίνωση Κυριακίδη: «Δικαίωμα του κάθε μετόχου να υποβάλει υποψηφιότητα. Δεν ήταν μια απλή δημόσια εξαγγελία αφού υπήρχαν κάποιοι χαρακτηρισμοί, εξ ου και προέκυψε απάντηση του διοικητού συμβουλίου. Ζητείται να ξεκαθαρίσει ο κ. Κυριακίδης τις συγκεκριμένες αναφορές οι οποίες εκλαμβάνονται ως κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θέλει να ενημερωθεί για πάρα πολλά πράγματα. Εξ ου και από πλευράς της εταιρείας και του σωματείου, έχει οριστεί μια ανεξάρτητη επιτροπή που τρέχει ένα παράλληλο έλεγχο έτσι ώστε να μπορέσουν να απαντήσουν και πάρα πολλά ερωτήματα. Για αυτό το λόγο υπάρχει και η ενόχληση του ΔΣ. Γιατί έχουν χαρακτηριστεί κάποιες ενέργειες από τον κ. Κυριακίδη, ως ενέργειες υποθήκευσης. Αν ο κ. Κυριακίδης, επιθυμεί να το διευκρινίσει, καλώς».

Για το έγγραφο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μια δανειοδότηση δυο εκατομμυρίων που πήρε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ: «Δημόσιο έγγραφο είναι. Είναι δανειοδότηση που έχει γίνει από πλευράς της εταιρείας με όλους τους νόμιμους τρόπους».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση