ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβινός: «Δεν πρόσθεσε φως η συνέντευξη Παπασταύρου»

Διαβάστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αυριανό επαναληπτικό: «Στο πρώτο παιχνίδι το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Πρέπει να καταφέρουμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Καλούμαστε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πράξουμε. Βλέπουμε την ομάδα να δείχνει βελτίωση και να προσαρμόζεται καλύτερα στη φιλοσοφία που θέλει να δώσει ο κ. Ινγκέμπριγκτσεν. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Μούσα έχει διαγνωστεί με μια θλάση πρώτου βαθμού. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια βδομάδα τουλάχιστον. Βούρος και Αλωνεύτης δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αυριανό αγώνα αλλά προσδοκούμε ότι θα επανέλθουν σύντομα»

Για την τέταρτη προσθήκη: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, τα δεδομένα είναι τα ίδια. Αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης θα τον κλείσουμε μέχρι την Παρασκευή».

Για τον Γκέντσογλου: «Αν υπάρχει εν ενδιαφέρον για τον Σάββα είναι κάτι που αφορά τον ίδιο. Είμαστε κοντά σε συμφωνία αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν βγει η ανακοίνωση».

Για τον Μουχτάρη: «Έχει επέλθει μια συμφωνία για λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του».

Για τις δηλώσεις Παπασταύρου: «Η χθεσινή συνέντευξη του κ. Παπασταύρου δεν πρόσθεσε φως σε αυτά που είχαν αναφερθεί στην ανακοίνωση της Ομόνοιας στις 9 Ιανουαρίου. Το καινούριο ήταν ότι ο πρόεδρος της Ομόνοιας αποκάλυψε ότι παράγοντες κάποιων ομάδων τον προσέγγισαν για εξαγορά. Αυτό το πράγμα υποδεικνύει μόνο ένα δρόμο, να πάει ο κ. Παπασταύρου και να καταθέσει τα στοιχεία που έχει. Όταν γίνει αυτό το πράγμα θα μπορούμε να τοποθετηθούμε».

Αν ενημερώθηκε ο ΑΠΟΕΛ για κάθοδο ξένων διαιτητών: «Όχι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για αυτό το πράγμα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X