ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: Καλεί τον κόσμο να ακυρώσει τις κάρτες του

Θέλουν ξεσηκωμό οι «Πορτοκαλί»

Να αποτελέσει το ποδόσφαιρο την αφορμή να ξεσηκωθεί ο κόσμος για όλα τα κακώς κείμενα εύχονται με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτήν επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση για το φιάσκο που διαδραματίζεται και αφού απευθύνουν ερωτήματα προς τους αρμοδίους, καλούν τον κόσμο να ζητήσει τη διαγραφή του από τα μητρώα του ΚΟΑ.

Ακολουθεί η κατάληξη της ανακοίνωσης, καθώς το υπόλοιπο κομμάτι περιέχει χαρακτηρισμούς.

«Εμείς, ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, καλούμε όλο τον κόσμο που έπεσε στην παγίδα τους και έκανε κάρτες να τις ακυρώσει άμεσα και να ζητήσει να διαγραφεί από τα μητρώα του ΚΟΑ, αφού κινδυνεύει να συλληφθεί μπροστά στα παιδιά του, στους εργοδότες του, στους γονείς του, χωρίς να έχει κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Τους καλούμε να στρατευτούν σε ένα κοινό αγώνα που θα αποτελείται από σωματεία, οπαδούς και άλλους φορείς οι οποίοι θα πολεμήσουν κατά μέτωπο αυτούς που καταδυναστεύουν τον τόπο μας.

Μπορεί να έχετε διαλύσει τα πάντα σε αυτό το κράτος της διαφθοράς και της κουμπαροκρατίας, μπορεί να σιωπούν όλοι, αλλά τον αθλητισμό δεν θα το διαλύσετε ρε, ούτε θα σιωπήσουν ποτέ οι οπαδοί!

Ας αποτελέσει το ποδόσφαιρο την αφορμή για να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος ενωμένος, για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X