ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουζουνίδης: «Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις...διαφορετικά»

Όλα όσα ανέφερε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην Ένωση ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε πως, η ομάδα του μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, αλλά στάθηκε στο ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν τελείωναν με σχετική ευκολία τις φάσεις.

Αναλυτικα:

«Το σημαντικό ήταν οι 3 βαθμοί, τους πήραμε. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να τους πάρουμε πολύ πιο εύκολα. Μπήκαμε πολύ καλά, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Σκοράραμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική ενέργεια. Μετά τα 20-25 λεπτά ανοίξαμε αρκετά το παιχνίδι, σταματήσαμε να έχουμε την κυκλοφορία που είχαμε στην αρχή. Περισσότερο γιατί υπήρχαν οι προϋποθέσεις από την πλευρά του Μούσα και παίζαμε με ταχύτητα από την πλευρά του, αυτό όμως άνοιξε το παιχνίδι και δεν ήταν κάτι που το θέλαμε γιατί υπήρχε και η κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Δυστυχώς χάσαμε ένα παίκτη πολύ γρήγορα. Αλλάξαμε τον σχηματισμό και χάσαμε και μια αλλαγή»

«Υπήρχαν παιδιά που κάνανε το πρώτο τους παιχνίδι και είναι φυσιολογικό η ένταση και ο ρυθμός να μην είναι αυτός που θέλαμε. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που συμπεριφερθήκαμε απλά όποτε μας δίνεται η ευκαιρία πρέπει να τελειώνουμε πιο νωρίς τα παιχνίδια γιατί όπως είδαμε και στο τέλος, μπορεί να γίνει ένα λάθος, μια κακιά στιγμή και δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι».

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, μην ξεχνάμε ότι είναι Πέμπτη-Κυριακή τα παιχνίδια, είχαμε και το ταξίδι. Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή από Ευρώπη στην Κύπρο αλλά μπήκαμε καλά, συγκεντρωμένα και αυτό κρατάω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X