ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουζουνίδης: «Πειραματιστήκαμε…» (vid)

Διαβάστε τις δήλωσεις ο Ελλαδίτης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε κόντρα στη Βασιλεία.

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη:

«Σας προετοίμασα και χθες ότι ήταν ευκαιρία να δούμε κάποια παιδιά και να πειραματιστούμε. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να ξεκουράσω κάποια άλλα παιδιά και κάποια να πάρουν ρυθμό όπως ο Στάθης και ο Εφραίμ. Είδαμε και τον Μιχαϊλοβιτς στον άξονα κάτι που είχα στο μυαλό μου. Ο σχηματισμός ήταν κάτι το οποίο εκπονήσαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν ήταν δουλεμένο αλλά περισσότερο για να δω κάποια παιδιά και να σχηματίσω μια εικόνα.

Ομολογώ ότι μεσοεπιθετικά δεν ανέμενα μια σπουδαία εικόνα και στο τέλος όταν είχαμε πιο ορθολογικές επιλογές, δείξαμε καλύτερα πράγματα. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν απρόοπτα και θεωρώ ότι ο αγώνας αυτός ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να δούμε κάτι διαφορετικό. Μίλησα και με Στάθη και με Γιώργο ότι θα μοιράζονταν το χρόνο οπότε δεν είχα τόσες πολλές απαιτήσεις μεσοεπιθετικά».

Για τους Τάμαρι και Μιχαήλοβιτς: «Τον Μούσα μόνο στην κορυφή νομίζω ότι δεν θα τον ξαναδούμε. Το να πλαισιωθεί από έναν δεύτερο επιθετικό είναι πιθανόν και το έχετε δει και πέρσι. Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από την επιθετική μας λειτουργία και οφείλουμε να ψαχτούμε και να βρούμε λύσεις. Βέβαια το παιχνίδι αυτό είναι πολύ διαφορετικό απ’ όσα περιμένουμε στην Κύπρο. Όσον αφορά τον Μιχαϊλοβιτς μου δείχνει ότι μπορώ να πάρω πολλά πράγματα από αυτόν. Έχουμε ουσιαστικά τρία χαφ στο ρόστερ. Ομολογώ ότι είμαι απογοητευμένος από κάποια άλλα παιδιά τα οποία δεν άρπαξαν την ευκαιρία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους δεν έχουν καθαρό μυαλό ώστε να βγάλουν στο γήπεδο όσα μπορούν».

Για τη δυστοκία στους τρεις τελευταίους αγώνες: «Οφείλουμε να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε από το πέναλτι αλλά αυτό δεν λύνει τα προβλήματά μας. Προφανώς και δεν ήμαστε ευχαριστημένοι από τις φάσεις που δημιουργούμε και γι’ αυτό ακριβώς έγιναν κάποιες αλλαγές για να δούμε νέα πράγματα. Δεν είναι μόνο τα τρία τελευταία παιχνίδια που προβληματίζουν αλλά είναι μια γενικότερη εικόνα».

Για τα αβίαστα λάθη και ψυχολογικό κομμάτι: «Φαίνεται ότι τα πολλά λάθη είναι θέμα μυαλού. Αυτό προκύπτει από την ευκολία με την οποίαν δίνουμε τη μπάλα στον αντίπαλο. Προφανώς η πίεση είναι μεγάλη όταν αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Και είναι μεγαλύτερη με τις βαθμολογικές αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Θεωρώ όμως ότι θα βελτιωθούμε διότι δεν μπορούμε να δίνουμε συνέχεια δώρα. Κάναμε τρία στη Λευκωσία, κάναμε και σήμερα αλλά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη σκέψη και στο μυαλό».

Αν θα είναι διαθέσιμοι οι Σόουζα και Σιγκούρντασον κόντρα στην Ομόνοια: «Δεν νομίζω ότι θα τους έχουμε. Αυτά είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή. Ο Σόουζα προσπάθησε αλλά δεν νομίζω να είναι έτοιμος». 

Για τον κόσμο: «Θέλω να κλείσω με ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Ευτυχώς σήμερα ακούσαμε λίγο τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Αυτό λείπει πάρα πολύ από τους παίκτες. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση να βρεθούν κοντά μας. Το είπα ξανά πως μεγάλη ομάδα είναι. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως το βλέπουμε στην Ελβετία και δεν το βλέπουμε στην Κύπρο. Τους ευχαριστώ για το ταξίδι που έκαναν και ήταν κοντά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X