ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουζουνίδης: «Όλα ανάποδα»

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή

Την απογοήτευση του για τη νέα ήττα της ομάδας του εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλα ανάποδα, όλα ανάποδα, αρχίζει το μας, τραυματίζεται ο Ντε Βινσέντι, σκοράρει ο αντίπαλος, μετά σε ανοικτή φάση αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και η μπάλα χτυπά στο δοκάρι. Δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα όπως o αντίπαλος. Δεν έφτανε αυτό στην αντεπίθεση, ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ το οποίο ήρθε εύκολο. Εκεί βγήκε η ψυχολογική πίεση. Χρειάζεται και λίγη ρέντα, λίγη τύχη. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και προσπαθούμε, δεν τα παρατούμε και ελπίζουμε να γυρίσει αυτό κάποια στιγμή. »

Για την αφλογιστία του ΑΠΟΕΛ: «Τι να κάνουμε, όταν η μπάλα χτυπά στο δοκάρι, όταν πάει σύριζα του δοκαριού και τα πιάνει ο αντίπαλος τερματοφύλακας τις να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Ο αντίπαλος το έβαλε, εμείς δεν το βάλαμε. Δεν έρχεται το γκολ. Πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο, να το παλέψουμε περισσότερο. Σε τέτοιες καταστάσεις παίρνει και τα παιδιά από κάτω, χάνουν την αυτοπεποίθηση τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση