ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουζουνίδης: «Να μας γίνει ένα καλό μάθημα»

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή

Σαν ένα καλό μάθημα πρέπει να δει ο ΑΠΟΕΛ το παιχνίδι με την Ζρίνσκι σημείωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο στόχος ήταν η πρόκριση, την πετύχαμε έστω και με αυτό τον τρόπο. Κοιτώντας το παιχνίδι θα πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Στο 2ο ημίχρονο φάνηκε ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο φρέσκος από εμάς. Εμείς σταματήσαμε να παίζουμε. Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι τους και πήγαμε και εμείς σε μεγάλες μπάλες. Δεν βγάλαμε την μπάλα σωστά όπως θα έπρεπε από πίσω. Είπα στα παιδιά ότι τον στόχο μας τον πετύχαμε. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους μας. Ευτυχώς πήραμε την πρόκριση και έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στην Τσεχία. Κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να ξεκουραστούμε για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν μεγάλη πρόκριση για προήλθε από μια κακή εμφάνιση».

Για τα δυο πρόσωπα που έδειξε ο ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι: «Δεν είχαμε τη φρεσκάδα που θα έπρεπε στο 2ο ημίχρονο. Για μένα το μεγάλο μας μειονέκτημα είναι ότι σταματήσαμε να παίζουμε. Έπρεπε να είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να βγάζουμε τη μπάλα».

Για τη χρησιμοποίηση του Ενσούε στα αριστερά: «Σήμερα δεν είχαμε αριστερό μπακ. Είχε τον Φιλίποβιτς που ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης σε εκείνη την πλευρά. Μιλήσαμε με τον Ενσούε. Μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό στόπερ τα επόμενα χρόνια. Ήταν καλύτερα που έπαιζε αριστερά σήμερα ο Εμίλιο παρά ο Ζεράλδες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X