ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ουζουνίδης: «Δεν μπορεί να γίνει rotation σε όλες τις γραμμές» (vid)

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ελλαδίτη για τον αυριανό επαναληπτικό

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τη Βασιλεία.

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη:

«Δεν είναι θέμα ευκολίας ή δυσκολίας αλλά θέμα υποχρέωσης να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Σημαντικό είναι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να βρούμε ένα γρήγορο γκολ. Κάναμε πολλά λάθη κυρίως αμυντικά στο ΓΣΠ και δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Από εκεί και πέρα όμως ήμαστε μέλη μιας μεγάλης ομάδας που έχει κάνει πράγματα στην Ευρώπη και θέλουμε να δώσουμε μιαν ανάλογη συνέχεια. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε προφανώς και θα είναι καλύτερα για εμάς.

Είναι λογικό να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού και η σκέψη για τους αγώνες πρωταθλήματος. Στο μυαλό μου υπάρχει να δοκιμάσω κάποιους παίκτες σε νέες θέσεις. Παρόλ’ αυτά ο στόχος παραμένει να παρουσιαστούμε διεκδικητικοί. Υπάρχουν κάποια κενά τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω τραυματισμών και αύριο είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε νέα πράγματα και κάποιοι παίκτες να βρουν ρυθμό.

Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία του να δώσω ποσοστά πρόκρισης για εμάς και τον αντίπαλο. Η ουσία είναι στο πρώτο παιχνίδι δώσαμε εύκολα γκολ στον αντίπαλο ο οποίος ήταν πολύ συγκεντρωμένος αμυντικά. Τα δε γκολ που πέτυχε ήταν καθαρά δικά μας λάθη με μακρινές μπαλιές και ελπίζω ότι αύριο δεν θα δω κάτι παρόμοιο. Τυχόν ροτέισον δεν μπορεί να γίνει σε όλες τις γραμμές καθώς τουλάχιστον μια θα πρέπει να είναι συμπαγής. Και εγώ από την πλευρά μου αναμένω να δω πράγματα από παίκτες ώστε να βρω κάτι σταθερό εν όψει της συνέχειας. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Στάθης και ο Γιώργος τα οποία προέρχονται από αποχή και ίσως αύριο πάρουν την ευκαιρία να μας βοηθήσουν με την εμπειρία και την προσωπικότητά τους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X