ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΟΣΦΠ: Κίνηση για Τάμαρι

Σοβαρό το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει από τώρα και να τον αφήσει δανεικό στον ΑΠΟΕΛ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

«Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έκανε κίνηση για τον Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος προβάρει τα ερυθρόλευκα». Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα των Ελληνικών ΜΜΕ.

Στις νέες αναφορές για τον 23χρονο Ιορδανό εξτρέμ και την προσπάθεια που κάνουν οι Πειραιώτες για να τον αποκτήσουν, τονίζουν ότι ο ΟΣΦΠ έχει συμφωνήσει με την πλευρά του διεθνή άσου, ο οποίος, για αυτόν τον λόγο, δεν απάντησε και στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Τάμαρι δεσμεύεται για άλλο ένα χρόνο με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας και από τον Ιανουάριο, θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Επειδή υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο ο ΑΠΟΕΛ να δώσει τον «Ιορδανό Μέσι» σε άλλη μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά, με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Κύπρο, για τον δεύτερο αγώνα με την Ομόνοια, προσπάθησαν να κλείσουν θετικά το θέμα, κάνοντας πρόταση στον ΑΠΟΕΛ.

Οι Ελλαδίτες συνάδελφοι αναφέρουν μάλιστα το ενδεχόμενο να γίνει από τώρα ο «γάμος» με τον Ολυμπιακό και ο Τάμαρι να μείνει στον ΑΠΟΕΛ, με την μορφή του δανεισμού. Έτσι θα είναι όλοι κερδισμένοι.

Υπάρχει όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο ο Ιορδανός άσος θα φορέσει από φέτος την ερυθρόλευκη φανέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X