ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργανωμένοι ΑΠΟΕΛ για 1η Απριλίου: «Η ΕΟΚΑ μας νίκησε!»

Ανάρτηση από τους πορτοκαλί

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, γράφει για την επέτειο του Κυπριακού Ελληνισμού της 1ης Απριλίου.

Αναλυτικά...

Γιορτάζουμε σήμερα - όσοι γιορτάζουμε - την κορυφαία επέτειο του Ελληνισμού στην Κύπρο.Ανάμεσα σε όλους τους αιώνες το πιο σωτήριο της εθνικής μας αξιοπρέπειας έτος. Την 31η Μαρτίου του 1955 οι Κύπριοι κοιμήθηκαν για ακόμα ένα βράδυ στην μακραίωνη Ιστορία τους ως σκλάβοι, το πρωί όμως ξύπνησαν ΕΟΚΑ!

ΕΟΚΑ, τέσσερα μόνο γράμματα...

Πού ήταν κρυμμένα τόσους αιώνες αυτά τα γράμματα και περίμεναν;
Αναμφίβολα και αναντίρρητα περίμεναν τον ηγέτη που θα τα έκανε πράξη, έναν αρχηγό που θα ενέπνεε την νεολαία να κρατάει με το ένα χέρι τον Σταυρό και το άλλο το ντουφέκι, γράφοντας με το αίμα της την Εθνική της θέληση! Βγαλμένος από τα βάθη της Ελληνικής Ιστορίας, εμπνεόμενος από τα ακριτικά τραγούδια και κατελθών από τα βουνά της Μ. Ασίας ο Αρχηγός εφάνηκε, και οι χρυσές σελίδες άρχισαν να γράφονται.

Το κόστος του να γράφεις Ιστορία όμως τεράστιο και το τίμημα βαρύ! Ο Γολγοθάς ατελείωτος! Οι Έλληνες της Κύπρου όμως σαν έτοιμοι από καιρό τον ανηφόρισαν και στο τέλος νίκησαν. Η ΕΟΚΑ μας νίκησε!Νίκησε με την αντοχή της τον αντίπαλο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στις φυλακές, αντεξε στην φρίκη των βασανιστηρίων, βάδισε ευθυτενής στις αγχόνες και αρνήθηκε να γονατίσει, προτιμώντας να γίνει μια φούχτα τιμημένη στάχτη!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!

Εν έτει 2023, ζούμε σε καιρούς χαλεπούς και περίεργους όπου κάποιοι προσπαθούν να διαβρώσουν το εσωτερικό και να αλλοιώσουν τις αξίες που κράτησαν όρθιο τον Ελληνισμό ανάμεσα στους αιώνες! Σε όλους αυτούς τους «ψευδοπροοδευτικούς» που ονειρεύονται αφελληνισμό, αθεία, προώθηση του αφύσικου ως φυσιολογικού και διάλυση του θεσμού της οικογένειας, τέσσερα γράμματα θα αποτελούν τροχοπέδη στα σχέδια τους: Ε. Ο. Κ. Α

ΖΗΤΩ Η 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΖΗΤΩ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ
ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση