ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όπου και να πάει ο Βούρος, σούπερ θα είναι»

«Παίζει» συνέχεια το όνομα του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ στον ελλαδικό Τύπο

Η φημολογία για τον Πραξιτέλη Βούρο στον ελλαδικό Τύπο δίνει και παίρνει. Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, ως γνωστόν, επθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα (δες εδώ) και το όνομά του έχει παίξει ήδη για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ, ενώ εκτιμάται πως στον χορό της διεκδίκησής του θα μπουν κι άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ (δες εδώ).

Το όνομά του, πάντως, εξακολουθεί να απασχολεί τα ελλαδικά δημοσιεύματα και σε παρασκηνιακό επίπεδο, όπως προκύπτει από τις σημερινές (27/5) αναφορές στην περίπτωσή του.

«Δεν έχω μάθει που θα καταλήξει ο Βούρος. Και -μεταξύ μας- δεν αποκλείω και τίποτα. Ήθελε σώνει και καλά επιστροφή στην Ελλάδα ο 25χρονος στόπερ. Δεν ήταν θέμα οικονομικό (όχι πως έπαιρνε τίποτα τρελό στον ΑΠΟΕΛ, μόλις 90 χιλιάρικα), αλλά θέμα... ψυχολογίας γι'αυτό και οι «γαλαζοκίτρινοι» δέχτηκαν το (επίμονο) αίτημα του και τον αποδεσμεύουν για να επαναπατριστεί. Όπου και να πάει, σούπερ θα είναι...», γράφει η Sportime, ενώ στην SportDay αναφέρεται:

«Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο θέμα του Βούρου, η εμπλοκή του ΟΦΗ ακόμα και στα σενάρια επιβεβαιώνει ότι η ομάδα της Κρήτης ανέβηκε επίπεδο. Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ συζητούσε τον χειμώνα με την ΑΕΚ, ενώ τώρα εμφανίστηκε το όνομα του στο ρεπορτάζ της Πανάθας. Άρα, αυτόματα οι Κρητικοί έγιναν ικανοί ανταγωνιστές των δύο προαναφερόμενων ομάδων. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί στον ΟΦΗ από τα χρόνια που έκαναν κουμάντο οι δύο αναμορφωτές του, ο Θεοδώρος και ο Ευγένιος. Πρόκειται αναμφίβολα για μεγάλη επιτυχία του Μπούση και φυσικά της τριπλέτας που συγκροτούν οι Σαμαράδες και ο Πουρσανίδης». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X