ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλα τα είχε η Μαριορη...οι θρησκείες έλειψαν

Το δημοσίευμα από το Ισραήλ δεν είπε όλη την αλήθεια

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ανάμεσα στα χίλια μύρια κύματα θα πρέπει κανείς να ψάξει και σε θρησκευτικές παραδόσεις για να διαπιστώσει το πρόβλημα του φετινού ΑΠΟΕΛ.

Πέραν δηλαδή του αγωνιστικού και των πολλών παραμέτρων που το συνοδεύουν, πέραν επίσης των πολλών διοικητικών αποφάσεων που εκ του αποτελέσματος πια αποδείχθηκαν λανθασμένες, αγνοώντας επίσης τα οικονομικά φύσης θέματα που ταλαιπωρούν τους μόνιμα πρωταθλητές των τελευταίων χρόνων, το χθεσινό δημοσίευμα από τον τύπο του Ισραήλ αναφέρεται σε διαφωνία μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή για τους Σαχάρ και Ατζίλι. 

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, οι Ισραηλίτες είχαν αιτηθεί να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι με τη Δόξα για την 5η αγωνιστική (τελικά αναβλήθηκε) λόγω του Γιομ Κιπούρ, μία από τις ιερότερες θρησκευτικές γιορτές των Εβραίων.
Μία γιορτή που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 του μηνός Τισρί (ηλιοβασίλεμα της 27ης Σεπτεμβρίου – σούρουπο της 28ης Σεπτεμβρίου 2020) και είναι η ημέρα της εξιλέωσης από τις αμαρτίες και αποκατάστασης στενών δεσμών με τον Θεό.

Το ρεπορτάζ έλεγε ότι η διοίκηση έδωσε την συγκατάθεση της, αλλά ήταν αρνητικός ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Από ότι μάθαμε όμως, αυτό δεν ισχύει, καθώς οι παίκτες πήραν άδεια για δύο μέρες και δεν θα έπαιζαν ούτε και στο παιχνίδι, που τελικά αναβλήθηκε.

Εδώ που τα λέμε είναι ένα μεγάλο θέμα για τις ομάδες μας αυτό με τις θρησκείες, διότι ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα πιστεύω του και δεν μπορείς να του απαγορεύσεις να τηρεί τις γιορτές της θρησκείας του.

Και επειδή τα τελευταία χρόνια με την μαζική κάθοδο ξένων στο πρωτάθλημα μας,  είναι κάτι που συνήθισαν πλέον κάποιες ομάδες. Ειδικά, όταν είναι ο μήνας του Ραμαζανιού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση