ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Σα Πίντο είναι ικανοποιημένος από την αφοσίωση των παικτών»

Δηλώσεις από τον βοηθό του Σα Πίντο

Δηλώσεις παραχώρησε ο βοηθός του Σα Πίντο μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΖ.

Αναλυτικά:

«Πήρε βαθμούς από μεγάλες ομάδες η ΑΕΖ. Είχαμε ένα σοβαρό παιχνίδι, ήμασταν ήρεμοι στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι αλλά γκολ. Ήμασταν σοβαροί και κερδίσαμε».

Τι ανέφερε στη Διάσκεψη Τύπου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήταν μια φανταστική νίκη. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Σκοράραμε, δημιουργήσαμε, μπορούσαμε και για δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος. Δεχθήκαμε το γκολ αλλά δεν επηρεαστήκαμε. Η νίκη είναι σημαντική, γιατί πάμε ξανά μόνοι στην κορυφή και περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα. Ο Σα Πίντο είναι ικανοποιημένος από την αφοσίωση των παικτών».

Για το ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερις δυνατές ομάδες: «Ξέρουμε την σημαντικότητα και προετοιμαζόμαστε για τα ματς αυτά. Τα ματς αυτά κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να κρατήσεις σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έχει 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια: «Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Υπάρχει πρόοδος στην ομάδα σε ένα πολύ ισορροπημένο με 7 ομάδες που ανταγωνίζονται για τον τίτλο. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία για βελτίωση. Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και οι παίκτες που δεν παίζουν, νιώθουν μέρος του συνόλου».

Για την κατάσταση του Μπεν: «Ο Μπεν δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, ακολουθεί το ιατρικό πρόγραμμα. Είναι θέμα του ιατρικού επιτελείου το πότε θα μπορέσει να προπονηθεί.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, είναι ο 12ος μας παίκτης είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας και αυτό βοηθά τους οπαδούς μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση