ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχονται λεφτά για Πιέρο

Το 24sports ενημερώνει

24sports team

info@24sports.com.cy

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που αναχώρησε για τα ξένα, όμως ο Πιέρος Σωτηρίου εξακολουθεί να φέρνει χρήμα στα ταμεία των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε στην Κύπρο. Ας όψεται η μεταγραφή του από την Κοπεγχάγη στην Αστάνα, που αποφέρει οικονομικά οφέλη για ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό, αλλά και τον Εθνικό Λατσιών.

Όπως πληροφορείται το 24sports, η Κοπεγχάγη έχει ενημερώσει τους τρεις συλλόγους ότι θα μοιραστούν το ποσό των 87500 ευρώ, μέσω του ταμείου αλληλεγγύης, όπως το ονομάζει, που απορρέουν από τη μετακίνηση του διεθνούς επιθετικού από τη Δανία στο Καζακστάν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Ολυμπιακός, ομάδα στην οποία έπαιξε τα περισσότερα χρόνια ο Πιέρος, θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Συγκεκριμένα, θα λάβει 51972 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό της τάξης του 59,4% επί του συνολικού ποσού. Ο ΑΠΟΕΛ από πλευράς του θα πάρει το 29,78% του συνολικού ποσού, δηλαδή 26058 ευρώ, ενώ 3500 ευρώ θα μπουν στα ταμεία του Εθνικού Λατσιών, στον οποίο αναλογεί το 4,82%. Υπολείπεται ένα ποσοστό της του 6%, τον οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στους υπολογισμούς των Δανών, και αφορά στην περίοδο πριν την ένταξη του ποδοσφαιριστή στον Εθνικό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Κοπεγχάγη, το 50% του ποσού που οφείλεται στην κάθε ομάδα θα καταβληθεί άμεσα. Το ποσοστό που απομένει θα το πάρουν σε δύο ισόποσες δόσεις, μία τον Απρίλη του 2021 και μία τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X