ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κόρε αποφάσισε για τον τέταρτο...

Ο Νορβηγός τεχνικός αποφάσισε και για τον παίκτη που θα… διαγραφεί

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Μπορεί στον ΑΠΟΕΛ να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αυριανό, δεύτερο αγώνα με τον Απόλλωνα για τους «16» του Κυπέλλου, ωστόσο οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να προσθέσει μεγαλύτερη ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας, έχουν εντατικοποιηθεί αφού στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται η Χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Ο Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν, μετά τις προσθήκες των Γέφτοβιτς, Γένσεν και Σιγκούρνταρσον, θέλει ένα ακόμα παίκτη, έτοιμο να μπει στην ενδεκάδα και να βοηθήσει ουσιαστικά στην αντεπίθεση των «γαλαζοκιτρίνων» για την κορυφή. Ο Νορβηγός προπονητής θέλει παίκτη που να μπορεί να κάνει την διαφορά στην θέση του γι’ αυτό και θέλει να είναι όσο πιο μικρό το ρίσκο της επιλογής του.

Σε άλλη θέση…

Έχουμε ακούσει, χωρίς όμως να επιβεβαιώσει, ότι η νέα προσθήκη δεν θα αφορά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας αλλά, για τη μεσαία γραμμή και πιο συγκεκριμένα με ένα ανασταλτικό μέσο, δηλαδή για «κόφτη» ή διαφορετικά για ένα «εξάρι», που θα κάνει πιο αποτελεσματικό και πιο ευέλικτο το κέντρο του ΑΠΟΕΛ.

Επιμένουμε στην εκτίμηση ότι θα γίνει και 4η μεταγραφή. Σε μια τέτοια, πολύ πιθανή περίπτωση, κάποιος πρέπει ν’ αποχωρήσει από το ρόστερ για να εγγραφεί το νέο απόκτημα.

Αυτός που φεύγει…

Οι πληροφορίες μας φέρνουν τον Κόρε Ινγκέρμπριγκτσεν να έχει αποφασίσει για το ποιος παίκτης θα πρέπει να αποδεσμευτεί. Το μεταγραφικό πλαίσιο προνοεί ότι μόνο αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής κάτω των 22 ετών, δεν χρειάζεται να διαγραφεί άλλος παίκτης από τον κατάλογο στην ΚΟΠ, αφού η νέα προσθήκη θα εγγραφεί στον Β’ κατάλογο. Η 4η μεταγραφή όμως στον ΑΠΟΕΛ θα αφορά παίκτη εγνωσμένης αξίας, με εμπειρίες και προσωπικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X