ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ντολ: «Πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν ένα τέτοιο αποτέλεσμα»

Συνεχίζει να είναι το φαβορί ο Άγιαξ σημείωσε ο Γερμανός

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Αρκετά ομιλητικός ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Τόμας Ντολ, ο οποίος σημείωσε ότι η ομάδα του θα πάει στο Άμστερνταμ για να κυνηγήσει τις πιθανότητες της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ:

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Παρ’ όλα αυτά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή και θα τα δώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι για να πετύχουμε κάτι καλό. Σίγουρα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο ακριβώς παιχνίδι τακτικά και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που θα βρούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και να αμυνθούμε πολύ καλά.

Να συγχαρώ τους παίκτες για το πολύ καλό παιχνίδι που κάναμε. Τα πρώτα 15 λεπτά δυσκολευτήκαμε αλλά μετά ήμασταν πιο δυνατοί στις διεκδικήσεις. Αυτή την ισοπαλία δεν την κλέψαμε. Το 0-0 είναι πάντα ένα καλό σκορ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας. Πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα πάμε στο Άμστερνταμ που θα είναι ένας τελικός».

Για το κακό παιχνίδι του Άγιαξ: «Εμένα με απασχολούσε ο τρόπος με τον οποίο αμυνθήκαμε. Είχαμε κλειστούς τους χώρους, δεν τους επιτρέψαμε να παίξουν. Το ότι έχασαν τις πάσες αρκετές φορές, αυτό μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες ομάδες. Οι παίκτες μου έπρεπε να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα».

Για την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου: «Μίλησα με τους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα. Έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι. Είχαμε καλύτερες επιλογές, κερδίσαμε μάχες στο κέντρο για αυτό είχαμε και τις ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ πιο κοντά στη νίκη από τον Άγιαξ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Παραμένουμε προσγειωμένοι. Ο Άγιαξ παραμένει το φαβορί. Αν μου έλεγαν πριν δυόμισι βδομάδες ότι θα ερχόμουνα στον ΑΠΟΕΛ και θα έπαιζα τελικό στο Άμστερνταμ, είναι κάτι το απίστευτο. Είναι φυσικά μεγαλύτερη πίεση για τον Άγιαξ. Έχουμε παίκτες που ξέρουν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Το 0-0 δεν έιναι κακό αποτέλεσμα. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. »

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X